“HİZMETİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIM”

Partisinin Antalya sözcüsü olduğunu söyleyen İYİ Partili Yüksel, Antalya ve Gazipaşa’ya yapılacak hizmetlerde Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek’le bire bir görüşeceklerini söyledi.

GÜNDEM 1.07.2019 10:05:07 0
“HİZMETİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIM”

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın, İYİ Parti Gazipaşa ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mehmet Yüksel ile meclis üyelerinden oluşan heyet, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i makamında ziyaret etti. Gazipaşa Belediye Meclis Üyesi İYİ Parti’li Mehmet Yüksel, Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek’e yapmış oldukları ziyaret hakkında bilgi verdi. Antalya ve Gazipaşa üzerinde konuştuklarını ve fikir alışverişinde bulunduklarını söyleyen Mehmet Yüksel, '31 Mart yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) ile oluşturduğumuz Millet İttifakı çatısı altında seçimlere girdik. İYİ Parti, CHP'nin kurumsal kimliği altında seçimlere girdi. Bu seçimlerin ardından Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Gazipaşa Belediyesi'ni Millet İttifakı kazandı. Biz İYİ Parti olarak, 31 Mart seçimlerinin ardından il başkanımız, belediye başkanlarımız ve belediye meclis üyelerimizle bir araya gelerek danışma toplantısı gerçekleştirdik. Bu kapsamda İYİ Partili arkadaşlarım beni sözcü olarak seçti. Partimizin meclis toplantısında il başkanımız, ben ve Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi grup sözcümüzle oluşturduğumuz bir heyetle Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımızdan randevu talep ettik. Bizleri makamında ağırlayan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek ile Antalya ve Gazipaşa'yı birlikte nasıl daha güzel yönetebileceğimizi konuştuk. Fikir alışverişinde bulunduk. Tüm Türkiye'de olduğu gibi Antalya'da da herkes İstanbul seçimlerine odaklandığı için biz bu toplantıyı seçimden sonrasına bıraktık. Toplantımızda 31 Mart sonrasını değerlendirdik” dedi.

 

“DAHA SIK İLETİŞİM HALİNDE OLACAĞIZ”

 

Hizmetlerin her ilçeye ulaşması için nasıl bir çalışma yürütecekleri konusunda bilgi alışverişinde bulunduklarını söyleyen Yüksel, İYİ Parti’nin sözcüsü olarak bundan sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek’le ikili görüşmeler yapacağını belirterek, “Sayın Muhittin Böcek ile Antalya'da yönetim ağırlıklı olmak üzere 5 yılda neler yapabiliriz, merkezde ve ilçelerde yapılacak yatırımlara İYİ Parti olarak nasıl destek olabiliriz, hizmetlerin her ilçeye ulaşması için nasıl bir çalışma yürütebiliriz bunlar hakkında fikir alışverişlerinde bulunduk. İYİ Parti’nin sözcüsü olarak bundan sonra Muhittin başkanımızla bire bir ikili görüşmelerimiz olacak. Daha sık iletişim halinde olacağız” diye konuştu.

 

“YAPILACAK HİZMETLERE YÖN VERECEĞİZ”

 

Gazipaşa’nın eksiklerini de dile getirdiğini söyleyen Meclis Üyesi Yüksel, yakın bir zamanda Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek’in Gazipaşa’ya gelerek geniş kapsamlı bir toplantı yapacağını ifade ederek, “Antalya'nın tamamında olduğu gibi kendi ilçem Gazipaşa üzerinde de durdum. Gazipaşa'da neler yapılacak, ne eksikler var bunları ayrıntılı olarak görüşeceğiz. Görüşmemiz esnasında Sayın Muhittin Böcek, ilçe ziyaretlerine başladığını ve yakın bir zamanda Gazipaşa'ya geleceğini de ifade etti. Burada muhtarlar, parti yöneticileri, sivil toplum örgütleriyle geniş kapsamlı bir toplantı gerçekleştirecek. Bu toplantıda daha ayrıntılı bilgiler verilecek. Biz bu noktada Büyükşehir Belediyesi'nin Gazipaşa'ya yapacağı hizmetlere yön vereceğiz. Gazipaşa'ya yapılacak hizmetler üzerinde ikili görüşmelerimiz olacak. 31 Mart seçiminin ardından oluşturduğumuz Millet İttifakı'nın kalıcı olması için çalışacağız. Bizim için oldukça verimli bir toplantı oldu. Bizleri ağırlayan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek'e teşekkür ederiz' şeklinde konuştu.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27