GÖNÜLLÜ GENÇLER ÇOCUKLARI EĞLENDİRDİ

ANTALYA Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Özgecan Aslan Gençlik Merkezi'nde bulunan gönüllü üniversiteli gençler, Gazipaşa’da Beyobası Mahallesi Akalan Camii’ni ziyaret ederek, yaz Kur’an kurslarına katılan öğrencilerle unutamayacakl

GÜNCEL 28.06.2019 09:45:23 0
GÖNÜLLÜ GENÇLER ÇOCUKLARI EĞLENDİRDİ

ANTALYA Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü  Özgecan Aslan Gençlik Merkezi’nde bulunan gönüllü üniversite öğrencileri, Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve İlçe Müftülüğü’nün destek verdiği etkinlikte öğrencilerle bir araya geldi. Beyobası Mahallesi Akalan Camii’nde öğrencilere unutamayacakları bir gün yaşatan gençler, çocuklarla birlikte eğitici oyunlar ve sokak oyunları oynadılar. Çeşitli yarışmaların düzenlendiği etkinlikte, öğrencilerle birlikte kuş yemliği yapan gençler, öğrencilerle yüz boyama çalışması gerçekleştirdi. Yaklaşık 2 saat süren etkinlik sonrası öğrencilere öğle yemeği ikram edildi.

 

Yapılan etkinlik hakkında bilgi veren Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Yunus Koç, “Gönüllü gençler, yaz kursuna katılan öğrencilerle güzel bir gün geçirdiler. Uluslararası Damla Gönüllülük Hareketine de üye gönüllü üniversiteli gençler, yaz aylarında yaşadıkları ilçeye hizmet ediyor. Yaptıkları çalışmalarla geleceğin  ışığı olan gençlere birer rehber, onları yönlendiren ve topluma kazandıran,  farkındalık yaparak unutulmaya yüz tutmuş değerlerimizi, kardeş olduğumuzu belirten ve çevreye duyarlı, sadece ders çalışan değil, insani  değerlere önem veren bilinçli  bir toplumun  ve gençliğin oluşması için çaba sarf ediyorlar” dedi.