86 YAŞINDA YOUTUBE KANALI AÇTI

Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Metin Tulga, açtığı YouTube kanalı aracılığıyla deneyimini ve bilgisini insanlarla paylaşıyor.

SAĞLIK 27.06.2019 07:09:24 0
86 YAŞINDA YOUTUBE KANALI AÇTI

GÖĞÜS Hastalıkları Uzmanı Dr. Metin Tulga, açtığı YouTube kanalında hem vatandaşların sorularını yanıtlıyor hem de alanıyla ilgili konularda bilgiler veriyor.  Yaklaşık bir hafta önce açtığı YouTube kanalı şimdiden yüzlerce kişi tarafından izlenmeye başlayan Dr. Metin Tulga, deneyimi ve bilgisini YouTube kanalı aracılığıyla insanlarla paylaşıyor. 86 yaşındaki Dr. Tulga, denizyolu üzerinde bulunan muayenesinde hastalarını kabul etmeye devam ediyor.

 

Yaşına rağmen insanlara ve insanlığa faydalı olmak istediğini bunun için YouTube kanalı açtığını söyleyen Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Metin Tulga, “Bu kanalı açmam ve bu kanalda çalışmamım gayesi hastalarımla daha yakın ilişki kurabilmek içindir. Çeşitli hastalarımız benim çeşitli kitaplarım ve çeşitli internet sitelerimdeki yazılarımdan oldukça bilgi sahibi oluyorlar ve sıklıkla siteme girerek çeşitli sorular sormak istiyorlar. Bunlar telefon ya da maillerle sorulduğu zaman cevap vermek zor oluyor. Bu siteyle solunum yolları hastalıkları, akciğer hastalıkları ve bunlarla yakından ilişkili kalp hastalıkları, alerjik deri hastalıkları gibi çeşitli konularda kitaplarımdaki mevcut yazıları okumuş olan ya da okumadan kafasında bazı soruları cevaplayamamış insanlara yardımcı olmaya çalışacağım. Bu çalışmalarımın süresi boyunca hastalarımız da çeşitli sorular sorabilirler. Daha sonra bu soruları toplayarak çok sık sorulan sorular başta olmak üzere, bütün soruları cevaplandırmak istiyorum.  Hastalarıma faydalı olabileceğimi sanıyorum ve insanlığa, insanlara artık yaşlanmış bir insan olmama rağmen faydalı olmaya çalışmak istiyorum” dedi.

 

Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Metin Tulga’nın YouTube kanalını https://www.youtube.com/channel/UCyWuxIB6ftYJ5f0aOdI2v8w adresinden izleyebilir ve sorular sorabilirsiniz.