“TALEP OLURSA DEVAM EDER”

Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, son günlerde sık sık gündeme gelen Aysultan Kadınlar Plajı hakkında konuştu.

GÜNDEM 26.06.2019 07:11:39 0
“TALEP OLURSA DEVAM EDER”

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Alanya ziyaretinde Aysultan Kadınlar Plajı’nın akıbeti hakkında konuştu. Dönemin Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel zamanında yaklaşık 1 milyon TL harcanarak Alanya ve Gazipaşa arasında bulunan Uğrak Mahallesi’ne yapılan kadınlar plajı bu yıl açılmadı. Aysultan Kadınlar Plajı’yla ilgili yaşanan sıkıntıları dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, talep edilmesi durumunda plajın kapatılmayacağını söyledi.

 

“KADINLAR MUTLUYSA DEVAM EDECEK”

 

Alanya’da turizmcilerle bir araya toplantıda kendisine sorulan bir soru üzerine, Alanya Aysultan Kadınlar Plajı’nı kapatılmasının söz konusu olmadığını, eksik evrakların tamamlandığını belirten böcek, “Bu tartışmalardan çok önce plajın sezona hazırlanması talimatını vermiştim. Tahsisle ilgili sıkıntı çıktı. Eksik evraklar tamamlandı. Sorun olacağını sanmıyorum. Kadınlar mutluysa, talep de varsa devam edecek” dedi.

 

ÇALIŞMALARIN ARDINDAN AÇILMASI SÖZ KONUSU

 

Aysultan Kadınlar Plajı’yla ilgili tartışmalar devam ederken, Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri kadınlar plajının bulunduğu bölgede çalışmalarını sürdürüyor. Bölgede kış ayında meydana gelen heyelan ve göçükler nedeniyle yollar kullanılamaz hale geldi. Belediye ekipleri, kadınlar plajının hemen üzerinden geçen yolda genişletme ve dolgu çalışması yapıyor. Devam eden çalışmaların tamamlanmasıyla söz konusu plajın geç de olsa açılması gündemde.