Tarih: 24.06.2019 10:28

VOLEYBOL VE FUTBOL’UN YENİ YILDIZLARI YETİŞİYOR

Facebook Twitter Linked-in

GAZİPAŞA Kartalları Gençlik ve Spor Kulübü bünyesindeki voleybol ve futbol kurslarında kursiyerler hem voleybol ve futbol öğrenecek hem de boş vakitlerini değerlendirecek. Voleybol kurslarına kayıt olan sporcular daha önce ASAT Spor Kulübü Antrenörlüğü de yapan Ahmet Değirmenci, futbol kurslarına katılacak olanlar ise deneyimli antrenör Oğuzhan Uysal nezaretinde antrenmanlarını yapacaklar.

 

HİÇ BİLMEYENLER ÖĞRENİYOR

 

Gazipaşa Kartalları Gençlik ve Spor Kulübü antrenörü Ahmet Değirmenci, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Kurslarımız haftanın belirli günleri yapılıyor. Çoğu kursiyerimiz katıldıkları branşı hiç bilmeden kayıt oluyor. Ancak  çok kısa sürede gelişme kaydediyorlar ve iyi bir sporcu oluyorlar. Spor, çocuklarımızın  kişilik gelişiminde, kendilerini tanımalarında, özgüven oluşumunda, sosyalleşmesinde, psikoloijk ve zihinsel olarak rahatlamasında, topluma faydalı bir birey olarak yetişmesine katkı sağlıyor. Voleybol antrenmanlarımız kapalı spor salonunda yapılıyor. Temmuz ayının ilk haftası başlayacak olan voleybol kursumuz için kayıtlarımız da devam ediyor. Şuan yaptığımız planlamaya göre voleybol kurslarımızı Pazartesi  günü 14.00-17.00, Çarşamba günü 14.00-17.00, Perşembe günü 14.00-17.00 ve Cumartesi günü 10.00-12.00 saatlerinde gerçekleştireceğiz. Yine futbol antrenmanlarımızı da antrenörümüz Oğuzhan Uysal nezaretinde Pazartesi günü 17.00-19.00, Çarşamba günü 17.00-19.00 ve Cumartesi günü 17.00-19.00 saatleri arasında geçekleştireceğiz” dedi.

 

YENİ YETENEKLER KEŞFEDİYORUZ

 

Ahmet Değirmenci, açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı; “Spor okullarımıza katılan öğrenciler de çalışmalardan bir hayli memnun kalıyor. Voleybol ve futbol kurslarımızla kaynaşan öğrencilerimiz temel bilgilerin yanında temel hareketleri de öğrenip antrenmanlarda öğrendikleri hareketleri pekiştiriyorlar. Bu kurslar sayesinde yeni yeteneklerin de keşfedilerek başta Gazipaşa’mız olmak üzere Türk sporuna katkı sağlamasını ve kazandırılmasına öncülük ediyoruz” dedi.

 

KAYITLAR DEVAM EDİYOR

 

Gazipaşa Kartalları Gençlik ve Spor Kulübü bünyesindeki voleybol ve futbol kursları için kayıt aşamasının hala devam ettiğini de hatırlatan Değirmenci, “Çalışmalarımıza başlayalı epeyce bir zaman olsa da kayıtlarımız devam ediyor. Kulübümüz bünyesindeki kurslarımızdan faydalanmak isteyen kursiyerlerimiz 0 541 250 24 14 iletişim numaramızdan bizlere ulaşarak merak ettikleri konular hakkında bilgi alabilirler” diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —