JANDARMADAN UYUŞTURUCUYA BİR DARBE DAHA

Kahyalar Mahallesinde bir araçta uyuşturucu madde satışı yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçen jandarma, düzenlediği operasyonda çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirdi. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

ASAYİŞ 22.06.2019 13:15:54 0
JANDARMADAN UYUŞTURUCUYA BİR DARBE DAHA

GAZİPAŞA’DA halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için görev sahasında çalışmalarına devam eden kanun ordusu jandarma, uyuşturucuyla mücadele kapsamında yürüttüğü çalışmalarla takdir topluyor. Gazipaşa’nın Kahyalar Mahallesinde  bir araçta uyuşturucu madde satışı yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçen Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı ve İl Jandarma KOM Müdürlüğü ekipleri, dün saat 16.30’da şüpheli şahısı yakalamak için düğmeye bastı. İhbarın geldiği gölgeye hareket eden ekipler,  Kahyalar Mahallesi Karatepe  Mevkii’nde şüpheli araçla karşılaştı.

 

JANDARMAYI GÖRÜNCE KAÇTILAR

 

Jandarmayı fark eden şüpheli, ekiplerden kaçmaya başladı. Araçla kaçan şüpheli, kısa süren kovalamacının ardından ekipler  tarafından yakalandı. Arabada yapılan aramalarda çok miktarda uyuşturucu madde ve uyuşturucu madde kullanmak için kullanılan el yapımı materyaller ve iki adet el feneri ele geçirildi. Araç sürücüsü H.E. (38), uyuşturucu madde imal ve ticareti suçundan gözaltına alındı. Gazipaşa Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilen H.E., karakola götürüldü. Şüpheli bugün Gazipaşa Adliyesi’ne sevk edilecek. 

 

Öte yanandan jandarmadan kaçan şüphelinin kaçarken araçta bulunan bir cismi yol kenarına attığı belirlendi. Ekipler tarafından bulunan cismin hassas terazi olduğu anlaşıldı.

 

EVİNDE ARAMA YAPILDI

 

H.E.’nin yakalandığı araçta çok miktarda uyuşturucu madde ele geçiren jandarma, şüphelinin evinde de uyuşturucu madde olabileceği şüphesiyle evde arama yaptı. Narkotik köpeği Çivi’nin de destek verdiği aramalarda suç unsuruna rastlanmadı.