AK PARTİ İSTANBUL’A ÇIKARMA YAPACAK

AK parti Gazipaşa Teşkilatı, Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’a destek amacıyla İstanbul’a çıkarma yapacak. Gece İstanbul’a giden AK Parti heyeti, İstanbul’da çeşitli temaslarda buluna

GÜNDEM 22.06.2019 13:10:42 0
AK PARTİ İSTANBUL’A ÇIKARMA YAPACAK

23 HAZİRAN’DA yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri ile ilgili tüm yurt genelinde olduğu gibi Gazipaşa Ak Parti İlçe Başkanı Ali Doğan ve yönetim kurulundan 3 isim İstanbul’a çıkarma yapacak. Cumhur İttifakı adayı Binali Yıldırım’a destek için İstanbul’da yoğun bir çalışma sergileyen AK Parti Antalya Teşkilatları, İstanbul’da yaşayan Antalyalılardan destek isteyecek.

 

YILDIRIM’I  DİĞERLERİYLE KIYASLAMAK MÜMKÜN DEĞİL

 

AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan, “Yönetim kurulumuzdan birkaç kişi ile birlikte adayımız Binali Yıldırım’a destek amacıyla İstanbul’a gideceğiz. Türkiye'nin nüfusunun yüzde 20'sini sinesinde yaşatan İstanbul, 81 ilden gelen vatandaşlarımızın yaşadığı ve doyduğu bir şehirdir. GSYH'nin yüzde 22'sini ve vergi gelirlerinin yüzde 40'ını üreten İstanbul, ülke ekonomisi için güçlü bir lokomotifidir. Daha önce İstanbul Büyükşehir Belediyesinde genel müdür ve son yirmi yılda devletin en üst kademelerinde bakan, başbakan ve TBMM başkanı olarak görev yapmış Binali Yıldırım'ı diğer adaylarla kıyaslamak mümkün değildir” dedi.

 

“YENİ BİR BAŞLANGIÇ OLACAK”

 

Seçimi Yıldırım’ın kazanması durumunda İstanbul için yeni bir başlangıç olacağını söyleyen Doğan, “Bilgi, birikim ve tecrübesi ile örnek bir devlet adamı olan Binali Yıldırım, aynı zamanda naif, nazik ve mütevazı kişiliği ile değerli bir Anadolu insanıdır. İstanbul seçmeni 23 Haziran Pazar günü kırgınlıkları, küskünlükleri, varsa ihtilafları, il ve ilçe teşkilatlarına olan tepkileri ve bölgesel milliyetçiliği bir kenara bırakmalı, sağduyulu davranmalıdır. Pazar günü İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Binali Yıldırım'ın kazanması yeni bir başlangıç olacaktır. İstanbul'un ehline emanet edilmesi, İstanbulluya kazandıracaktır' şeklinde konuştu.