FESTİVALİN İLGİ ODAĞI OLDULAR

Alanya Belediyesi tarafından bu yıl 19. kez düzenlenen Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali’ne katılan ve festival boyunca Alanya’nın lezzetlerini tanıtan Akdeniz Profesyonel Aşçılar Birliği festivalde ilgi odağı oldu.

GÜNCEL 21.06.2019 09:20:55 0
FESTİVALİN İLGİ ODAĞI OLDULAR

ALANYA Belediyesi tarafından bu yıl 19. kez düzenlenen Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali, geçtiğimiz günlerde düzenlenen muhteşem bir organizasyonla tamamlandı. Ajda Pekkan, Yalın ve Bülent Ersoy gibi ünlü sanatçıların sahne aldığı Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali’ne katılan, Akdeniz Profesyonel Aşçılar Birliği (AKPAB), festival boyunca Alanya’nın lezzetlerini tanıttı. Festivalde yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı olan Akdeniz Profesyonel Aşçılar Birliği yönetimi festival boyunca yaptıkları lezzetli yemekleri vatandaşlara tattırdı.

 

VATANDAŞLARA ALANYA LEZZETLERİNİ TATTIRDILAR

 

Festival hakkında konuşan Akdeniz Profesyonel Aşçılar Birliği Başkanı Şinasi Karanlıkoglu, “15.16.17 Haziran tarihlerinde Alanya’da yapılan Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali’ne katıldık. Türkiye’nin en kalabalık festivallerinden biri olan Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali’nde Alanya lezzetlerini, profesyonel ekibiyle Akdeniz Profesyonel Aşçılar Birliği yönetiminin hünerli  ellerinden sunduk. Türkiye’nin önde gelen şeflerinin bir araya geldiği Akdeniz Profesyonel Aşçılar Birliği Yönetimi üç gün boyunca Alanya’nın nefis lezzetlerini tüm Alanya halkına tattırdı” dedi.

 

Akdeniz Profesyonel Aşçılar Birliği’nin, Dünya Mutfak Mirası üyesi olduğunu sözlerine ekleyen Karanlıkoğlu, Akdeniz Profesyonel Aşçılar Birliği yönetiminin ayni zamanda 2006 yılın da Alanya’da dünyanın en uzun pastasını yaparak guınness rekorunu hala elinde tuttuğunu hatırlattı.

 

Öte yandan Karanlıkoğlu festival boyunca lezzetleri yemekleri vatandaşlara sunan yönetim kurulu üyelerine ve festival katılan vatandaşlara teşekkür etti. >