GAZİPAŞA’DAN MİLLİ TAKIM SEÇMELERİNE

Gazipaşa’da, takımın tamamını Gazipaşalı futbolcuların oluşturduğu Aytemiz Alanyaspor Futbol Okulu Gazipaşa Şubesi takımı, Alanya’da düzenlenen ve 14 takımın katıldığı U-11 ligini ikinci tamamlayarak iyi bir başarıya imza attıl

SPOR 19.06.2019 09:22:59 0
GAZİPAŞA’DAN MİLLİ TAKIM SEÇMELERİNE

ALANYA’DA bu sezon 14 takımın katılığı U-11 liginde mücadele eden Aytemiz Alanyaspor Futbol Okulu Gazipaşa Şubesi takımı, ligi ikinci sırada tamamladı. Yusuf Ateş, Sami Ünlü ve Fatih Yılmaz gibi başarılı antrenörlerin çalıştırdığı futbol okulu, ligde 13 maçta 11 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Takımın tamamını Gazipaşalı futbolcuların oluşturduğu Aytemiz Alanyaspor Futbol Okulu Gazipaşa Şubesi, alınan başarılı sonuçların ardından takımda bulunan 3 isimi Aytemiz Alanyaspor ve Milli Takım seçmelerine göndermeye hak kazandı. 

 

“HEP BERABER GÜZEL BİR EKİP OLDUK”

 

Alınan başarılı sonuçların iyi bir ekip olmanın sonucunda geldiğini ifaden Aytemiz Alanyaspor Futbol Okulu Gazipaşa Şubesi antrenörlerinden Fatih Yılmaz, “Alanya da yapılan ve 14 takımın katıldığı U-11 ligini 13 maçta 11 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 2. sırada bitirdik. Tamamını Gazipaşalı gençlerin oluşturduğu takımımız, ilçemizi en iyi şekilde Alanya da temsil etti. Ayrıca kalecimiz Batuhan Eroğlu 14 maçta yediği 9 golle ligin en az gol yiyen kalecisi oldu. Alanyaspor'a 3 futbolcu ve Milli Takım seçmelerine 3 futbolcu gönderme başarısı sağladık. Bu başarının gelmesinde büyük pay sahibi olan Yusuf Ateş hocam ve Sami Ünlü hocama da teşekkür ediyorum. Hep beraber güzel bir ekip olduk. Yeni sezon içi kayıtlarımız yıl boyunca devam edecek. Aytemiz Alanyaspor Futbol Okulu Gazipaşa Şubesi olarak spora ve sporcuya destek vermeye her zaman devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

Aytemiz Alanyaspor Futbol Okulu Gazipaşa Şubesi bu sezon, U-11, U-12, U13, U-14 ve U-16 olmak üzere toplam 5 kategoride farklı yaş gruplarındaki liglere katıldı. Her ligde başarılı sonuçlar alan Gazipaşa şubesi, önümüzdeki sezon da aynı şekilde liglere katılım sağlayacak.