KIVRAK SİGORTA’DAN EĞLENDİREN UÇURTMA ŞENLİĞİ

İlçemizde faaliyet gösteren Kıvrak Sigorta, Babalar Günü’ne özel gerçekleştirdiği uçurtma şenliği ile ailelere ve çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı.

GÜNCEL 18.06.2019 10:29:36 0
KIVRAK SİGORTA’DAN EĞLENDİREN UÇURTMA ŞENLİĞİ

GAZİPAŞA’DA, Esen ve Emrah Özcan çiftinin sahipliğini yaptığı Kıvrak Sigorta, Babalar Günü’ne özel uçurtma şenliği düzenledi. Selinus Sahilinde pazar günü saat 10.00’da düzenlenen uçurtma şenliğine çocuklar ve aileleri büyük ilgi gösterdi. Rengarenk uçurtmaların Selinus Sahili semalarında uçtuğu şenlikte, çocuklar aileleriyle birlikte unutmayacakları bir gün geçirdi. Yapılan uçurtma şenliğinde babaların çocuklar kadar eğlendiği görülürken, şenlikte uçurtmasını en yükseğe çıkaran ilk üç katılımcıya sürpriz  ödüller takdim edildi. Ayrıca şenliğe katılan vatandaşlara, Kıvrak  Sigorta tarafından çeşitli ikramlarda bulunuldu.

 

AMAÇLARI ŞENLİĞİ GELENEKSEL HALE GETİRMEK

 

Bu yıl Kıvrak Sigorta tarafından ilk kez yapılan uçurtma şenliğini geleneksel hale getirmek istediklerini dile getiren Esen ve Emrah Özcan çifti, önümüzdeki yıl daha geniş katılımlı bir şenlik yapmayı hedeflediklerini dile getirdiler. Gazipaşa’da bu tarz etkinliklerin yapılması gerektiğini ifade eden Özcan çifti, uçurtma şenliğine katılan vatandaşlara teşekkür etmeyi ihmal etmedi.