YILMAZ’DAN DESTEK

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu’na destek vermek amacıyla gittiği İstanbul’da esnaf ve vatandaşlardan destek isteyen Yılmaz, “23 Haziran’da her şey çok güzel olacak” dedi.

GÜNDEM 17.06.2019 10:07:02 0
YILMAZ’DAN DESTEK

GAZİPAŞA Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu’na destek vermek amacıyla bulunduğu İstanbul’da 3 günlük programını tamamlayarak Gazipaşa’ya döndü. 23 Haziran'da tekrarlanacak seçimler öncesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'na destek olmak, çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere İstanbul'a giden Belediye Başkanı Yılmaz, çalışmasını tamamlayarak ilçeye döndü. Başkan Yılmaz, Şişli ilçesinde katıldığı çalışmalarda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu’na destek istedi. Başkan Yılmaz, katıldığı seçim çalışmalarında vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

 

“HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK”

 

Partililerde birlikte Şişli ilçesinde 3 gün boyunca yoğun bir şekilde çalışan Başkan Yılmaz, son gün Halide Edip Mahallesi sakinlerinden İmamoğlu için destek istedi. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Yılmaz, 23 Haziran’da tekrarlanacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde tercihlerinin İmamoğlu’ndan yana olmasını istedi.  İstanbul'daki seçim çalışmalarında yaptığı gözlemde vatandaşların İmamoğlu'na karşı destek ve ilgisinin her geçen gün artarak devam ettiğini belirten Başkan Yılmaz, “Bu ilginin 23 Haziran'da sandıkta büyük bir destekle Sayın İmamoğlu'na zafer yaşatacağına inanıyorum.23 Haziran’da her şey çok güzel olacak” dedi.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27