HEM’DEN YAZ KURSLARI

Gazipaşa Halk Eğitim Merkezi, vatandaşların sosyal ve sportif becerilerini geliştirmek amacıyla bu yaz, yaz kursu açacak.

GÜNCEL 17.06.2019 09:55:46 0
HEM’DEN YAZ KURSLARI

GAZİPAŞA Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürlüğü tarafından açılaması planlanan yaz kurslarının  kayıtları başladı. Kayıtlar 15 Haziran-1 Temmuz tarihleri arasında Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne yapılacak. Yaz kursları 2 Temmuz'da başlayıp 31 Ağustos'ta bitecek. Kurslara kayıt yaptırmak isteyenlerden, nüfus cüzdanın aslı, spor kurslarına katılmasında sakınca yoktur yazılı sağlık raporu ve veli izin belgesi gerekiyor.  İlköğretim çağındaki öğrencilerin ise kayıt yaptırabilmesi için halk eğitim müdürlüğüne velisiyle  birlikte  gelmesi isteniyor.

 

SON KAYIT GÜNÜ 1 TEMMUZ

 

Yaz kursları hakkında bilgi veren Gazipaşa Halk Eğitim Merkezi Müdürü Gürbüz Kır, 'Kurslarımızda görev almak isteyen öğretmen ve usta öğreticiler ile kurslarımıza kayıt olmak isteyen kursiyerlerin 1 Temmuz Pazartesi gününe kadar kurumumuza bizzat başvurmaları gerekmektedir' dedi.

Öte yandan Gazipaşa Halk Eğitim Merkezi bilgisayar, İngilizce, işaret dili, halk oyunları, arıcılık, bağlama, gitar, keman, okuma-yazma, voleybol, basketbol, karate, jimnastik, step, aerobik, badminton branşlarında kurs açmayı planlıyor.