Tarih: 17.06.2019 09:43

GÖREVE BAŞLADILAR

Facebook Twitter Linked-in

GAZİPAŞA'DA Kaymakam Refikliği görevlerini tamamlayan Burhanettin Yavaşi ile Dilara Şenoğlu'nun ataması gerçekleştirildi. İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü tarafından Hüyük Kaymakamlığına vekâleten görevlendirilen Kaymakam Şenoğlu ile Gülyalı Kaymakamlığı'na vekâleten görevlendirilen Kaymakam Burhanettin Yavaşi bulunduğu ilçede görev yapmaya başladı.

 

KAYMAKAM ŞENOĞLU KİMDİR?

 

1991 yılında İstanbul’da doğan Kaymakam Dilara Şenoğlu, Ordu nüfusuna kayıtlıdır. İlk, orta ve lise öğrenimini Giresun’ da tamamlamıştır. Lisans eğitimini 2016 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat bölümünde tamamladıktan sonra, 2018 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından açılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etmiştir. Muğla Valiliğinde İl Merkez Stajını, Afyonkarahisar Sandıklı ve Antalya Gazipaşa ilçelerinde Kaymakam Refikliği Stajını tamamlayan Kaymakam Şenoğlu, İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü’ nün 30 Mayıs 2019 tarih ve 8514 sayılı yazısı ile İlçemiz Kaymakamlığına vekâleten görevlendirilmiş olup 10 Haziran 2019 tarihinde İlçedeki görevine başlamıştır.

 

KAYMAKAM YAVAŞİ KİMDİR?

 

İlkokul ortaokul ve liseyi Rize'de okudu. Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden 2017 yılında mezun oldu. İçişleri Bakanlığı 107. dönem kaymakamlık sınavını kazandı. Artvin Valiliği Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. Antalya Gazipaşa ve Rize Ardeşen İlçelerinde refiklik stajını tamamladı. İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Oluru ile 10 Haziran 2019 yılında İlçemizde Kaymakam Vekili olarak göreve başladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —