MANŞET’TEN JANDARMAYA 180. YIL ZİYARETİ

Manşet Gazetesi’ni nisan ayında devralan Selçuk Öztürk ve Geylani Topaloğlu, Jandarma Teşkilatı'nın 180'inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

GÜNDEM 15.06.2019 01:19:40 0
MANŞET’TEN JANDARMAYA 180. YIL ZİYARETİ

GAZİPAŞA Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Selçuk Öztürk ve gazete ortağı Geylani Topaloğlu, Jandarma Teşkilatı'nın 180'inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ali Kaya’ya ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette, Topaloğlu ve Öztürk, jandarma teşkilatının 180’inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Üsteğmen Ali Kaya ve jandarma personelini tebrik etti. Ayrıca ziyarette Manşet Gazetesi tarafından hazırlatılan ve üzerinde 'Kuruluşunuzun 180. Yılını kutlarız' yazısı bulunan pasta kesildi. Gazipaşa ve Gazipaşa basını hakkında keyifli bir sohbetin yaşandığı ziyarette, İlçe Jandarma Komutanlığı personellerinden Kıdemli Başçavuş Musa Akca ve Güney Karakol Komutanı Kıdemli Başçavuş Murat Ünel’de yer aldı.

 

“JANDARMA PERSONELİMİZİN, 180’İNİ YILINI KUTLARIM”

 

Jandarmanın yaptığı özverili çalışmaları neticesinde toplumun huzur ve güven içerisinde yaşadığını  ifade eden Manşet Gazetesi sahiplerinden Geylani Topaloğlu, “Gücünü yasalardan, desteğini de vatandaşlarımızdan alan kanun ordusu jandarma teşkilatımız 180 yaşında. 180 yıllık tecrübesi ve fedakarca görevini yerine getiren, gece gündüz demeden, yağmurda ve çamurda bu vatan için canını veren jandarma personelimizin, 180’inci yılını kutlarım” dedi.

 

“KAHRAMAN TÜRK JANDARMASININ 180’İNCİ YILI KUTLU OLSUN”

 

Yaptığı çalışmalarla milletimizin güven takdirini kazanan kanun ordusu jandarmanın 180’inci yılını kutlayan Selçuk Öztürk ise, “Şan ve şerefle 180 yıldır Türk halkına hizmet veren jandarma teşkilatımız 180’inci kuruluş yıldönümünü kutluyor. Kamu düzeninin sağlanması yönündeki hizmetleriyle milletimizin güven ve takdirini kazan, vatandaşın canını, malını ve namusunu koruma uğruna gözünü kırpmadan şehadete yürüyen kahraman Türk jandarmasının 180’inci yılı kutlu olsun” şeklinde konuştu. İlçe jandarma komutanlığı ekipleri, yapılan ziyaretten dolayı Öztürk ve Topaloğlu’na teşekkür etti.