JANDARMA 180 YAŞINDA

Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı teşkilatlarının 180'nci yıldönümü dolayısıyla Kaymakam Ali Sakar'ı makamında ziyaret etti. Sakar, Gazipaşa'da görev süresini doldurarak Doğu'ya tayini çıkan Jandarma personeline görev süresi boyu

GÜNCEL 14.06.2019 12:18:49 0
JANDARMA 180 YAŞINDA

GAZİPAŞA İlçe Jandarma Komutanlığı teşkilatlarının 180'nci yıldönümü dolayısıyla Kaymakam Ali Sakar'ı makamında ziyaret etti. İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ali Kaya, Merkez Karakol Komutanı Kıdemli Başçavuş Tahsin Bodur, Güney Karakol Komutanı Kıdemli Başçavuş Murat Ünel ve beraberindeki askeri personel Kaymakam Ali Sakar'a çiçek takdim etti. Kaymakam Ali Sakar ise Gazipaşa'da görev süresini doldurarak Doğu'ya tayini çıkan Jandarma personeline görev süresi boyunca gösterdikleri üstün çaba ve gayretlerden dolayı ‘Başarı Belgesi’ takdim etti.

 

“YOLUNUZ AÇIK OLSUN”

 

Gittikleri her yerde canı pahasına dahi olsa vatanı savunan, gözünü kırpmadan canını veren kolluk kuvvetine çok şey borçlu olduklarını ifade eden Kaymakam Ali Sakar, 'Burada olduğu gibi gittiğiniz her yerde Allah, bu ülke topraklarına faydalı bir şekilde hizmet etmeyi nasip etsin. Bu bayrak ve bu ezanların altında bu vatanı ve topraklar üzerinde milletimizin huzur ve güvenlik içinde yaşaması için dua ediyoruz. Çok şükür Jandarma Teşkilatımız bu güvenliği ve huzuru sağlamada önemli bir noktada yer alıyor. Antalya'nın doğu giriş kapısı olan Gazipaşa'da Güney Karakolu sayesinde suç ve suçluya geçit verilmiyor. Çok şükür burada insanımız huzur ve güvenlik içinde yaşıyor. Yapılan uygulamalar ile insanımız güvenliği hissediyor.  Gideceğiniz her yerde devlete layıkıyla hizmet edeceğinizi biliyoruz. Orada çalışan arkadaşlarımızın durumunu da biliyorum. Bende doğuda görev yaptım. Şehitler verdik, gazilerimiz oldu.  Devletini, toprağını, bayrağını kendi canından önemli sayan nice yiğitler tanıdık. Yaşanan olaylar çok büyük kahramanlar görmemizi sağladı. Ancak tüm bunlara rağmen bir noktada el ele yola devam ediliyor. Allah gittiğiniz yerde utandırmasın, ailenizle huzurlu, mutlu olmanızı dilerim. Yolunuz açık olsun. Bu vesileyle Jandarma Teşkilatımızın 180'inci kuruluş yıldönümünü de kutluyorum. Jandarma personelimize başarılar diliyorum' dedi. Ziyaret iyi dilek ve temennilerin ardından son buldu.

 

JANDARMA KAN VERDİ

 

İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ali Kaya ve beraberindeki jandarma personeli Cumhuriyet Meydanı'nda Kızılay tarafından kurulan çadırda kan verdi. Kan verme formunu dolduran ve doktor kontrolünden geçen askerler tek tek kan bağışında bulundu. Kan bağışının ardından Üsteğmen Ali Kaya ve beraberindekiler hatıra fotoğrafı çektirdi. İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından kutlama etkinlikleri bugünde devam edecek. Cuma Namazı öncesi Merkez Cami'nde şehitler için mevlit okutulacak. Cuma Namazı'nın ardından ise cami önünde katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunacak.