PEHLİVANLARDAN ÖZGENÇ’E ZİYARET

Lamos Arena Karakucak Başpehlivanlık Güreşleri’ne katılan pehlivanlardan bir kısmı müsabakaların organizatörlüğünü yapan Mustafa Gazioğlu ile birlikte Hasan Özgenç’i, işlettiği Laf’lafa Cafe’de ziyaret etti. Sporcular, güreş k

GÜNCEL 13.06.2019 10:12:36 0
PEHLİVANLARDAN ÖZGENÇ’E ZİYARET

7. LAMOS Arena Karakucak Başpehlivanlık Güreşleri’ne katılan pehlivanlardan bir kısmı müsabakaların organizatörlüğünü yapan Mustafa Gazioğlu ile birlikte Hasan Özgenç’i, işlettiği Laf’lafa Cafe’de ziyaret etti. Sporcular, güreş komitesinde bulunan Özgenç’le keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

 

Gazipaşa’da bu tarz festivallerin yapılması gerektiğini ifade eden Hasan Özgenç, ilçemizde bu yıl 7.’si düzenlenen LAMOS Arena Karakucak Başpehlivanlık Güreşleri’ne destek verenlere teşekkür etti. Özgenç, “Pehlivanlarımızla Laf’lafa da değerlendirme yaptık. Gazipaşa’da düzenlenen 7. Lamos Güreş Festivalimize desteği olan herkese şahsım adına teşekkür ederim. Bu gibi tanıtımlara ihtiyacımız var. Emeği geçen herkese, başta eski güreşçilerimizden önceki Kaymakamımız Nurullah Kaya’ya şimdiki Kaymakamımız Ali Sakar’a, Belediye Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz’a ve güreşlere gönül veren Tüm Gazipaşa halkı ve esnaflarımıza teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

 

Öte yandan sporcular, Gazipaşa’da Özgenç’in işlettiği, nezih bir ortamı bulunan Laf’lafa Cafe’ye hayran kaldıklarını dile getirdiler.