ADD’NİN GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI ARIKAN

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Gazipaşa Gençlik Kolları’nın oluşumu tamamlandı. ADD Gazipaşa Gençlik Kolları Başkanlığına Sezgin Arıkan seçilirken, yönetimde ise Özgür Tunç, Ali Şahin, Berfin Selin Dursun, Necip Çetin ve Ak?

GÜNCEL 13.06.2019 10:08:05 0
ADD’NİN GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI ARIKAN

ADD Gençlik Kolları Başkanı Sezgin Arıkan, amaçlarının Gazipaşalı gençler olarak topluma yararlı projeler üretmek olduğunu söyledi. Sezgin Arıkan, “ADD Gençlik Kolları’nın kuruluş amacı, tüm kişi hak ve özgürlüklerinin, sosyal hukuk devletinin ve çoğulcu demokrasinin, laik demokratik Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğünün, Atatürk devrim ve ilkelerinin, Atatürkçü düşüncenin gençlere öğretilmesi, benimsetilmesi ve sevdirilmesini sağlamaktır. ADD gençleri ve halkın bu konulardaki eğitimi konusunda çalışmalar yapmak, sosyal, bilimsel, kültürel ve spor alanlarında gençler için etkinlikler düzenlemektir. Gençlerin önceliklerinin belirlenmesi, yaşadıkları sorunların belirlenmesi gibi konularda çalışmalar yapacağız. Tüm gençlerimizi bizlere katılmaya davet ediyoruz” dedi.

 

ADD Şube Başkanı Fehmi Tuncer ise, Sezgin Arıkan ve yönetimine çıktıkları bu yolda başarılar diledi. ADD Şube Başkanı Tuncer, dernek olarak gençlerin gücüne ihtiyaçları olduğunu söyledi. Tuncer, “Derneğimizin faaliyetleri gençlerimizin desteğiyle daha da büyüyecek. Bundan böyle ADD etkinliklerinde gençlerimiz ile birlikte daha da kalabalık olacağız. Bu yürekli gençlerimizi kutluyorum” dedi.

 

FİTRE VE ZEKÂT TEŞEKKÜRÜ

 

ADD Gazipaşa Şube Başkanı Tuncer, Ramazan ayı dolayısıyla derneğe fitre ve zekat vererek destekte bulunan, hayırseverlere, Cumhuriyet ve Atatürk sevdalılarına teşekkür etti. Başkan Tuncer, ADD Gazipaşa Şubesi olarak, fitre ve zekat paralarıyla ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olmaya devam edeceklerini söyledi. ADD Şube Başkanı Tuncer, dernek olarak topladıkları fitre ve zekat paralarının ihtiyaç sahibi öğrencilerinin yararına kullanıldığını belirterek, “ADD Gazipaşa Şubesi olarak kamu yararına çalışmaya, ihtiyaç sahiplerine yardım etmeye ve öğrencilerimizin barınma sorununu çözmeye devam edeceğiz. Bugüne kadar bizlere desteğini esirgemeyen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Tüm vatandaşlarımızın Mübarek Ramazan Bayramı’nı bir kez daha kutluyor, sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir Türkiye temennisinde buluyorum” dedi.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27