PEHLİVANLAR ZİYARET TURUNDA

Gazipaşa'da düzenlenen 7. Lamos Arena Karakucak Başpehlivanlık Güreşleri'nde ter döken pehlivanlar Kaymakam Ali Sakar ile Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ı ziyaret etti.

SPOR 10.06.2019 22:31:08 0
PEHLİVANLAR ZİYARET TURUNDA

GAZİPAŞA Kaymakamı Ali Sakar, 7. Lamos Arena Karakucak Başpehlivanlık Güreşleri organizatörü Mustafa Gazioğlu ve beraberindeki pehlivanları makamında ağırladı. Gazioğlu ve pehlivanlar Kaymakam Sakar'a güreşlere vermiş oldukları katkıdan dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti. Lamos güreşlerinin başpehlivanı Ahmet Selbest'in de yer aldığı ziyarette Kaymakam Ali Sakar, katılımcılara teşekkür etti. Sakar, ilçenin gelişmesine ve tanınmasına katkı sağlamak amacıyla ilerleyen yıllarda da Gazipaşa Kaymakamlığı olarak güreşlere gerekli destekleri vereceklerini belirtti. Ardından sporcular ve Kaymakam Ali Sakar hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

GÜREŞLERİ DEVAM ETTİRECEĞİZ

 

Mustafa Gazioğlu ve beraberindeki sporcular son olarak Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ı da makamında ziyaret ederek, plaket takdim etti. Başkan Yılmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, 'Gazipaşa Belediyesi olarak ilçemizin tanıtımına büyük katkı sağlayan güreşlerin devam etmesi için elimizden gelen desteği sağlayacağız. Önümüzdeki yıllarda daha kapsamlı güreşlere ev sahipliği yapmak isteriz. Bu anlamda er meydanına çıkan her pehlivanımıza teşekkür ederim. Başpehlivanımız Ahmet Selbest ve diğer katılımcı pehlivanlarımıza önümüzdeki güreşlerde başarılar dilerim' dedi. Mustafa Gazioğlu ve beraberindeki pehlivanlar ise, katkılarından dolayı Başkan Yılmaz'a ve belediye personeline teşekkür etti.