Tarih: 08.06.2019 01:42

GÜREŞ DAVETİ

Facebook Twitter Linked-in

GAZİPAŞA halkı ve çevre ilçelerden güreş severlerin her yıl akın ettiği Lamos Arana Karakucak Başpehlivanlık Güreşleri, Selinus Sahili’nde yarın saat 10.00’da başlıyor.  Heyecanla beklenen dev organizasyonda birbirinden değerli pehlivanlar er meydanında kol bağlayacak.  Gazipaşa Kaymakamlığının himayesinde, Gazipaşa Belediye Başkanlığının ev sahipliğinde, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Gazipaşa Lamos Arena Karakucak Başpehlivanlık Güreşlerini Düzenleme Teknik ve Tertip Komitesinin girişimleriyle kalitesi her sene yükselen Lamos Arena Karakucak Başpehlivanlık Güreşleri,  Türkiye genelinden sporcuların katılımıyla; minikler, teşvik, tozkoparan, deste, küçük orta, büyük orta, başaltı ve başpehlivanlık olmak üzere 8 kategoride gerçekleştirilecek.

 

PEHLİVANLAR ER MEYDANINA ÇIKACAK

 

Bu sene 200’ün üzerinde pehlivanın kol bağlaması beklenen karakucak güreşlerinde ilk müsabakalar, kategorilerin belirlenmesi ve kuraların çekilmesinin ardından saat 10.00’da başlayacak. Başaltı ve başpehlivanların güreşleri saat 13.00’da başlayacak. Saat 15.00-15.15’de ağalık seçimi yapılacak ve final güreşleri gerçekleştirilecek. Nefes kesen başpehlivanlık finali ise 16.30-17.00 saatleri arasında yapılacak. Lamos Arana Karakucak Başpehlivanlık Güreşleri saat 17.30’da ödül töreniyle sona erecek.  7’nci Lamos Arana Karakucak Başpehlivanlık Güreşleri’nde İsmail Balaban ve ikizi Turan Balaban, Ali İhsan Ariç, İbrahim Çiftçi, İsa Göçen ve Rıza Yıldırım gibi çok önemli başpehlivanlar da yer alacak.

 

YILMAZ’DAN GÜREŞ DAVETİ

 

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, bu yıl 7’ncisi düzenlenen Lamos Arana Karakucak Başpehlivanlık Güreşleri’ne tüm ilçe halkını davet etti. Ata sporumuz olan güreşlerin her yaştan sporsever tarafından ilgiyle izlendiğini belirten Başkan Yılmaz, “7’nci Lamos Arana Karakucak Başpehlivanlık Güreşleri yarın saat 10.00’da Selinus Sahili’nde başlayacak. Tüm halkımızı güreşleri izlemek ve bu heyecana ortak olmak için Pazar günü Selinus Sahili’ne bekliyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —