GÖKKURT YEMEKÇİLİK BALABAN’A SPONSOR OLDU

Gazipaşa’da yarın büyük bir heyecana sahne olacak Lamos Arana Karakucak Başpehlivanlık Güreşleri’nde başpehlivanlığın favori adaylarından biri olan Sarı Fırtına lakaplı İsmail Balaban’ın sponsorluğunu Gökkurt Yemekçilik sahibi

SPOR 8.06.2019 01:34:07 0
GÖKKURT YEMEKÇİLİK BALABAN’A SPONSOR OLDU

GAZİPAŞA’DA yarın düzenlenecek olan 7’nci Lamos Arana Karakucak Başpehlivanlık Güreşleri’nin heyecanı tüm ilçeyi sardı. Bir yandan güreş hazırlıklarında son rötuşlar atılırken diğer yandan güreşseverlerin yakından tanıdığı Türkiye’nin önde gelen sporcularının kimin sponsorluğunda er meydanına çıkacağı netleşmeye devam ediyor. Yarın düzenlenecek Lamos Arana Karakucak Başpehlivanlık Güreşleri’nde başpehlivanlığın favori adaylarından biri olan Sarı Fırtına lakaplı İsmail Balaban’ın sponsorluğunu Gazipaşa’da faaliyet gösteren Gökkurt Yemekçilik sahibi Ali Gökkurt üstlenecek.

 

Karakucak Başpehlivanlık Güreşleri’nin Gazipaşa’nın tanıtımına büyük katkı sağladığını dile getiren Gökkurt Yemekçilik sahibi Ali Gökkurt, “Güreş bizim ata sporumuz. Bizde Gökkurt Yemekçilik olarak ilçemizin  tanıtımına katkı sağlayan bu önemli organizasyona destek vermek amacıyla başpehlivanlığın favori isimlerinden Sarı Fırtına İsmail Balaban’ın sponsorluğunu üstlendik. Bunun yanında kendi yaş guruplarında önemli başarılar elde etmiş Mevlüt Uysal kardeşimizin de sponsorluğunu Gökkurt Yemekçilik olarak biz aldık. Güreşlerde tüm pehlivanlara başarı diler, bu organizasyonun yapılmasında emeği olan herkese teşekkür ederim” şeklinde konuştu.