GAZİPAŞA BAYRAMLAŞTI

Gazipaşa’da Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen programda protokol ile vatandaşlar bayramlaştı.

GÜNCEL 7.06.2019 10:56:34 0
GAZİPAŞA BAYRAMLAŞTI

RAMAZAN Bayramı dolayısıyla bayramın birinci günü Gazipaşa’da bayramlaşma programı düzenlendi. Cumhuriyet Meydanı’nda saat 07.00’da düzenlenen bayramlaşma programına Gazipaşa Kaymakamı Ali Sakar, Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Tayfun Ilgaz, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ali Kaya, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, STK üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Bayramlaşma programında vatandaşlara teker teker bayramlaşan Kaymakam Sakar, rahmet ve bereket ayı Ramazan’ı geride bıraktıklarını hatırlatarak, Ramazan Bayramı’nın ilçemize, ülkemize, İslam alemine hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak ilçe halkının bayramını kutladı.

 

JANDARMA VE EMNİYETE ZİYARET

 

Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan bayramlaşma programının ardından ilçe protokolü, Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü, Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı ve Gazipaşa Askerlik Şubesi’ni ziyaret etti. Burada görevli polis ve jandarma personeli ile bayramlaşan Kaymakam Sakar ve beraberindeki heyet, kolluk kuvvetlerinin bayramını kutladı.

 

ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER UNUTULMADI

 

Gazipaşa’da bayramın birinci günü şehit yakınları ve gaziler unutulmadı. Gazipaşa Kaymakamı Ali Sakar, Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Tayfun Ilgaz, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ali Kaya, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ali Rıza Büyükakça ile birlikte Şehit Astsubay Üstçavuş Süleyman Gür'ün baba evini ziyaret ederek Gür Ailesi’nin bayramını kutladı. Protokol heyeti ardından Gazi Zeki Kaya ve Ahmet Akman’a bayram ziyareti gerçekleştirdi.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27