ÇOCUKLARA TRAFİK KARNESİ

Gazipaşa Kaymakamı Ali Sakar, ilçede trafik denetimlerini sürdüren ekiplere eşlik ederek aileleriyle birlikte seyahat eden çocuklara trafik karnesi dağıttı.

GÜNCEL 7.06.2019 10:46:13 0
ÇOCUKLARA TRAFİK KARNESİ

GAZİPAŞA Kaymakamı Ali Sakar, jandarma ve polis trafik denetim noktalarını ziyaret etti. Yapılan denetimlere İlçe Emniyet Müdürü Tayfun Ilgaz ve İlçe Jandarma Komutanı Ali Kaya da eşlik etti. İlk olarak Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı uygulamayı ziyaret eden Sakar, ardından jandarma ekipleri tarafından Kahyalar ve Güney mahallelerinde yapılan denetimlere katıldı.  Burada sürücülere trafik kurallarına uyulması konusunda uyarılarda bulunan Sakar, İçişleri Bakanlığı tarafından çocuklara yönelik hayata geçirilen 'Karnemi dolduruyorum, trafiğe güvenle çıkıyorum' projesi kapsamında aileleri ile seyahat eden çocuklara Trafik Karnesi dağıttı.

 

“TEDBİRLER ALMAK AMACIYLA BURADAYIZ”

 

Denetlemeler sırasında açıklamalarda bulunan Gazipaşa Kaymakamı Ali Sakar, “Bayram tatilleri trafiğin çok yoğun olduğu bir dönem. İçişleri Bakanlığımız trafik güvenliğine çok önem veriyor. Bizde bu anlamda güzergah yolu olduğumuzdan dolayı, bir fiil sahaya çıkıp trafik güvenliğinin sağlanmasına yönelik tedbirler almak amacıyla buradayız. Kazasız belasız herkese güzel bir bayram diliyorum. Trafik kurallarına uyulması halinde güzel olacağını çok daha iyi biliyorum” şeklinde konuştu.