AK PARTİ’DE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI

AK Parti Gazipaşa İlçe Teşkilatı’nda bayramlaşma töreni gerçekleştirildi. Ramazan Bayramı’nın birinci günü bayram namazı çıkışı teşkilat binasında yapılan bayramlaşma törenine Gazipaşa Ak Parti İlçe Başkanı Ali Doğan, yö

GÜNCEL 7.06.2019 10:44:56 0
AK PARTİ’DE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI

AK PARTİ Gazipaşa İlçe Başkanlığında bir gelenek haline gelen bayramlaşma programı, bu Ramazan Bayramında da yapıldı. Göreve geldiği günden bu yana partili üyeler ile birlik beraberliği hiç aksatmadıklarını dile getiren AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan, düzenlenen programa katılan tüm partili üyelere teşekkür etti. Başkan Doğan, “Partililerimizin, güzel Gazipaşa’mızın ve ülkemizin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyorum. Yurdumuza, milletimize, ümmetimize esenlik getirsin. Ümmetçe ve milletçe içinde bulunduğumuz sıkıntılar inşallah son bulsun. Nerede bir Müslüman varsa, İslam coğrafyasının tamamında gözyaşı var, kan var. Gerçekten bizim yüreğimizi yaralayan, bizi üzen bir durum bu. Tabi ki ümmetin ve milletin umudu olan Recep Tayyip Erdoğan’ın kurduğu partide siyaset yapmak ve onun bir neferi olmak, Gazipaşa ölçekli milletin hizmetinde olmaktan önce şahsım sonra yönetim kurulum, meclis üyelerim, delegelerim, mahalle başkanlarım olarak gurur duyuyoruz.

 

İSLAM COĞRAFYASI VURGUSU

 

Açıklamasında İslam coğrafyasının içinde bulunduğu durumun çözüme kavuşturulması gerektiğine değinen Başkan Doğan, “Baktığımız zaman İslam coğrafyasına yön verilmesi lazım. Milletimizin içinde bulunduğu dağınık durumun bertaraf edilip bir yön verilmesi lazım. Baktığımız zaman bunu gerçekleştirebilecek tek siyasi organizasyonun Ak Parti tek liderin de Recep Tayyip Erdoğan olduğunu düşünüyoruz. Onunla birlikte senkronize halinde ülkeyi, devleti ve milleti seven diğer liderler olduğunu düşünüyoruz. Buna örnek vermek gerekirse sayın Devlet Bahçeli gibi. Bizim öncelikle Gazipaşa ölçekli birlik ve bütünlüğe ihtiyacımız var. 1 Nisan’dan itibaren bu doğrultuda hareket ederek partimizi 2024 seçimlerine hazırlamak için çalışmalarımıza başladık. Ramazan ayı boyunca her teravih namazını farklı bir camide kılarak vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Bugün itibariyle bir Ramazan ayını daha geride bıraktık. Tüm ilçemizin Ramazan Bayramı’nı kutlar, yurdumuza, milletimize, ümmetimize esenlik getirmesini dilerim.” İfadelerinde bulundu.