TUNCEL SÜRÜCÜLERİ UYARDI

S.S. GAZİPAŞA Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Hasan Tuncel, Ramazan Bayramı'nda yolculuk yapacak sürücüleri trafik kurallarına uymaları konusunda uyardı.

GÜNDEM 3.06.2019 11:28:38 0
TUNCEL SÜRÜCÜLERİ UYARDI

ŞEHİR içi ve şehirlerarası trafiğin bayram dolayısıyla yoğunluk kazanacağına dikkat çeken Gazipaşa Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Hasan Tuncel, özellikle sürücülerin tatilin ilk ve son günlerinde dikkatli olmaları gerektiğini vurguladı. Bayramlarda trafik kazalarında artış yaşandığını belirten Tuncel, 'Bayram tatilinin uzun olması sebebiyle birçok kişi tatile çıkacak. Bu nedenle trafikte de bir yoğunluk yaşanacak. Özelikle yorgun ve kurallara uymadan araç kullanımının telafisi yok. Bu nedenle özellikle şehirlerarası yollarda araç kullanırken kurallara ve trafik işaret ve levhalarına uymak büyük önem taşıyor' dedi.

 

“ARAÇ BAKIMLARINI YAPTIRIN”

 

Yola çıkacak sürücülere araç bakımlarını yaptırmalarını tavsiye eden Tuncel,'Yolculuk esnasında her iki saatte bir mola vermeye özen gösterelim. Gittiğimiz yere bizleri bekleyen sevdiklerimiz olduğunu unutmayalım. Gece yolculuk edecek sürücülerden araçların aydınlatma sistemini en iyi şekilde kontrol edilmesi, gece yolculuklarındaki görüş olumsuzluklarından en az seviyede etkilenmek için camların temizliğine daha fazla dikkat edilmesi gerekiyor. Tüm vatandaşlarımızın bayramını şimdiden kutluyor, kazasız belasız ve huzur içinde bir bayram diliyorum' dedi.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27