Tarih: 30.05.2019 23:50

'ALIŞVERİŞ YERLİ ESNAFTAN'

Facebook Twitter Linked-in

GAZİPAŞA’DA yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle vatandaşları alışveriş heyecanı sardı. Yaşanan heyecan çarşıya da yansıdı. İlçe merkezi ve kırsal mahallelerden gelip alışverişe çıkan vatandaşlar çarşı merkezinde hareketliliği artırdı. Gazipaşa esnafının Ramazan Bayramı’na hazır olduğunu dile getiren  Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ali Sönmez, “Giyimden gıdaya, tatlı şekerlemeden kuruyemişe kadar her sektörden esnaf ve sanatkarların Ramazan Bayramı’na hazır” dedi. Ayrıca Sönmez, Ramazan ayı, yılbaşı ve özel günlerde yaptığı çağırıyı yeniledi. Gazipaşa halkına seslenen Başkan Hasan Ali Sönmez, kent ekonomisine katkı sunulması ve yerel ekonominin güçlendirilmesi adına alışverişlerde yerel esnafın tercih edilmesi çağrısında bulundu.

 

GAZİPAŞA EKONOMİSİNE CAN VERELİM

 

Gazipaşa esnafının desteklenmesi ve alışverişte yerli esnafın tercih edilmesi hususunda ilçe genelinde çalışmaların devam ettiğini ifade eden Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ali Sönmez, 'Sayıları hızla artan AVM'lerle birlikte rekabet şansı hayli azalan esnaflarımız için bayramlar bir fırsat. Bu anlamda esnaf ve sanatkarlarımızın bayram alış verişlerinde tercih edilmesi çok önemli. Kent ekonomisine katkı sunulması ve yerel ekonominin güçlendirilmesi için yerli esnafın tercih edilmesi Gazipaşa ekonomisine hareketlilik kazandırır. Bu bayramda alışverişlerimizi yerli esnaftan yapıp, Gazipaşa ekonomisine can verelim” dedi. Açıklamasında esnaflara da seslenen Sönmez, esnafların müşteri odaklı çalışmalarına özen göstermeleri gerektiğine vurgu yaptı.

 

 PANKARTLI DESTEK

 

Yerli esnafın desteklenmesiyle ilgili pankart yaptırıp Gazipaşa’nın çeşitli noktalarına astırdıklarını hatırlatan Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ali Sönmez, “Biz yerli esnafımızın rahat bir nefes alması için elimizden geleni yapıyoruz. Konuyla ilgili pankart yaptırıp şehrin 8 farklı noktalarına astık. Bu 4-5 aylık bir çalışma. Esnaflarımıza yönelik çalışmalar devam edecek. Ben bu vesileyle esnaflarımız ve Gazipaşa halkının Ramazan Bayramı’nı kutlar, herkesi mutlu bir bayram geçirmesini temenni ederim” şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —