BAŞKAN İDDİALARI YALANLADI

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, ilçemizde yayın yapan yerel bir gazetede çıkan köşe yazılarıyla ilgili kamuoyunu bilgilendirmek için açıklamalarda bulundu.

GÜNDEM 30.05.2019 23:44:00 0
BAŞKAN İDDİALARI YALANLADI

GAZİPAŞA Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Gazipaşa’da yerel bir gazetede 27 Mayıs Pazartesi günü yayımlanan 'Başkan ve Meclis Üyesi' ve 30 Mayıs Perşembe günü yayımlanan 'Kim bu tüccar zihniyetli meclis üyeleri?' başlıklı köşe yazılarının gerçekle örtüşmediğini dile getirdi. Yazılan köşe yazılarının ne amaçla yazıldığına anlam veremediğini ifade eden Başkan Yılmaz, 2 meclis üyesinin yazıda geçtiği gibi belediyeye şehir plancısı tavsiyesinde bulanmadığını ifade etti.  

 

“KAPIM HERKESE AÇIK”

 

Gazipaşa Belediye Başkanlığı makamının kapısının herkese açık olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Mehmet Ali Yılmaz, “Gazipaşa’ya hizmet için yola çıktığımız hiçbir meclis üyesi arkadaşım siyasi rant peşinde değildir. Hem CHP’li hem de İYİ Partili meclis üyesi arkadaşlarımın sonuna kadar arkasındayım. Geçtiğimiz günlerde ilçemizde yayın yapan yerel bir gazetede, 2 meclis üyesi arkadaşımızın, yanıma bir şehir plancısı getirerek, kendi adamlarına işi verdirmek için yarışa girdikleri ifade edilmemektedir. Öncelikle şunu belirtmeyelim ki, bizim kapımız herkese açık. Ziyaretimize kim gelirse herkesle görüşüyoruz. Bizi ziyarete gelenlerin ne siyasi görüşüne, ne kimliğine nede ne iş yaptığına bakıyoruz. Yazılan köşe yazısın ne maksatla yazıldığını bilmiyorum. Gazipaşa kamuoyu şunu iyi bilmelidir ki, tüm meclis üyesi arkadaşlarımız Gazipaşa’ya hizmet için elini taşın altına koydu. Her biri toplumda saygı gören, işi gücü olan değerli kişilerdir. Ben tüm meclis üyesi arkadaşlarımın sonuna kadar arkasındayım. Bizim yanımızda siyasi rant peşinde olanlar ve tüccar zihniyeti taşıyanların yer almadığını ve alamayacağını Gazipaşa halkı yakından bilmektedir. Berrak suyu bulandırmaya çalışan, kamuoyunda dedikodu üretmeye çalışanlara en güzel cevabı, ilçemiz için yapacağımız hizmetlerle vereceğiz” diyerek köşe yazısındaki iddiaları yalandı.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27