GÜVEN’DEN 'ATEŞ VE İHANET'E DAVET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gazipaşa İlçe Başkanı Ömer Güven, Gazipaşa halkını 2 Haziran’da sahnelenecek ‘Ateş ve İhanet’ adlı tiyatro oyunu izlemeye davet etti.

GÜNDEM 29.05.2019 10:46:37 0
GÜVEN’DEN

CHP Gazipaşa İlçe Örgütü, Gazipaşa’da tiyatroseverleri buluşturacak. Gazipaşa Belediye Kültür Merkezi'nde 2 Haziran Pazar akşamı Nazım Hikmet’in Kuvayi Milliye Destanı’nı konu alan ‘Ateş ve İhanet’ adlı tiyatro oyunu Gazipaşalı tiyatroseverlerin beğenisine sunulacak. Kurtuluş savaşında verilen mücadelenin anlatıldığı 2 perdelik oyun 2 Haziran Pazar günü Saat 21.00'de başlayacak. İlk olarak 10 yıl önce sahnelenen ve bugüne kadar Türkiye ve Avrupa'da binlerce kişinin izlediği oyunun yönetmenliğini Reha Özcan yapıyor. Hakan Güneri, Fatih Özseçen, Serdar Coşkun Erdoğan ve Tolga Akyüz’ün sahnelediği oyunun, 100’üncü kez oynanacak.

 

“TÜM HALKIMIZI TİYATROYA DAVET EDİYORUM”

 

2 Haziran Pazar günü Saat 21.00'de başlayacak tiyatro gösterimine Gazipaşa halkını davet eden CHP İlçe Başkanı Ömer Güven, Kuvayi Milliye Destanı’nı konu alan ‘Ateş ve İhanet’ adlı tiyatro oyununun herkes tarafından izlenmesi gerektiğini ifade etti. Oyunun önemli konulara değindiğini belirten Güven, “Sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında bir tiyatro oyununu daha ilçe halkıyla buluşturacak olmalarının sevincini yaşıyoruz. Nazım Hikmet’in Kuvayi Milliye Destanı’nı konu alan ‘Ateş ve İhanet’ adlı tiyatro oyunu 2 Haziran Pazar günü Saat 21.00'de Belediye Kültür Merkezi’nde sahnelenecek. Oyunun biletlerinin satışına devam ediliyor. Tüm halkımızı sahnelenecek tiyatroya davet ediyorum” diye konuştu.

 

BİLETLERİN  SATIŞINA DEVAM EDİLİYOR

 

Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan tiyatro etkinliğinin biletlerinin satışına devam ediliyor. 'Ateş ve İhanet' adlı oyunu izlemek isteyen ilçe halkı, biletleri CHP Gazipaşa ilçe binası, Gazipaşa Eğitim-Sen ve Gazipaşa Eğitim-İş’ten alabilecek.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27