HEKİM KADROSU TAMAM

Başhekim Hasan Sözel, hastanede göreve başlayan Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Esra Yiğit’le birlikte uzman hekim kadrosunun tamamlandığını duyurdu.

SAĞLIK 28.05.2019 10:47:27 0
HEKİM KADROSU TAMAM

GAZİPAŞA Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Hasan Sözel, Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Esra Yiğit’in göreve başladığını söyledi. Başhekim Sözel, Uz. Dr. Yiğit’in göreve başlamasıyla birlikte hastanenin hekim kadrosunun tamamlandığını kaydetti. Gazipaşa Devlet Hastanesi’ne Başhekim Sözel’in atanmasıyla hastanede başlayan değişim ve dönüş devam ediyor.  Göreve geldiği günden bu yana hastanenin hekim kadrosunu güçlendirmek için çalışan Başhekim Uz. Dr. Hasan Sözel,  hastaneye ilkleri yaşattı.   Hastanenin boş olan uzman hekim kadrolarının bir bir dolması için çalışan Başhekim Sözel, ilçe halkına müjdeli haberi dün verdi.

 

HASTA KABULÜNE BAŞLADI

 

Gazipaşa Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Hasan Sözel, Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Esra Yiğit’in poliklinik hizmeti vermeye başladığını duyurarak, böylelikle hastanenin hekim uzaman hekim kadrosunun tamamlandığını ifade etti.  Gazipaşa Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Hasan Sözel, “Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Esra Yiğit poliklinik hizmeti vermeye başlamıştır. Uz. Dr. Esra Yiğit’in de kadromuza eklenmesi ile birlikte hastanemiz uzman hekim kadrosu tamamlanmıştır. Uz. Dr. Esra Yiğit’e çalışmalarında başarılar diler, ilçemize de hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.