Tarih: 27.05.2019 10:09

“BAŞKANIN İŞİNE KARIŞMAYACAĞIZ”

Facebook Twitter Linked-in

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Gazipaşa İlçe Örgütü tarafından, 25 Mayıs Cumartesi günü ilçe danışma kurulu toplantısı yapıldı. Toplantı saat 11.30’da Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi toplantı salonunda gerçekleştirildi.  CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul’un da katıldığı CHP İlçe Danışma Kurulu Toplantısı’na, İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, Gazipaşa İlçe Başkanı Ömer Güven, Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, il ve ilçe yöneticileri, parti temsilcileri ve çok sayıda CHP’li vatandaş katıldı. Saygı duruşuna durulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantı, CHP İlçe Başkanı Ömer Güven’in konuşmasıyla devam etti.

 

“BELEDİYE BAŞKANI, BELEDİYE BAŞKANLIĞINI YAPACAK”

 

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın işlerine karışan bir örgüt olmayacaklarını vurgulayan CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Ömer Güven, “Biz, Belediye Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz’ın işlerine karışan bir örgüt olma havasından çıkmak zorundayız. Belediye başkanı, belediye başkanlığını yapacak. Biz ise, partinin oylarını daha çok arttıracak, daha çok örgütleyecek, daha çok insana ulaşmakla görevliyiz. Öncelikle bunlardan kurtulmamız lazım. Söylediklerimizi yaparsak, Gazipaşa’da her zaman zafere koşarız ve zafer bizimle olur. Bunun için ilk olarak örgütlerin halkı sevmesi gerekiyor. AKP’nin yaptığı gibi, toplumu ayrıştırmamamız gerekiyor. Biz insanları seveceğiz ki, o insanlar partimize gelmeye başlayacak. Partimize gelen insanlara 'Altı Ok'un, demokrasinin, hukukun, laikliğin ve Mustafa Kemal Atatürk’ün ne olduğunu anlatacağız. Bu insanları bu şekilde kazanmalıyız. Başarı bu şekilde kalıcı olur” şeklinde konuştu.

 

Güven’in konuşmasının ardından toplantı, basına kapalı bir şekilde devam etti. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin konuşulduğu öğrenilen toplantıda, CHP’li gençlerin belediye ile ilgili iş beklentilerini masaya yatırdığı kaydedildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —