MİNİKLERİN KARNE HEYECANI

Gazipaşa İlçe Müftülüğü’ne bağlı 4-6 yaş grubu Kur’an Kursları’nda eğitim gören minik öğrenciler karne heyecanı yaşadı.

EĞİTİM 27.05.2019 09:56:59 0
MİNİKLERİN KARNE HEYECANI

DİYANET İşleri Başkanlığı tarafından geliştirilen Okul Öncesi Din Eğitimi Projesi çerçevesinde Gazipaşa Müftülüğüne bağlı olarak açılan ve sayıları hızla artmakta olan 4-6 Yaş Grubu Kur'an Kursu öğrencileri yıl sonu karne heyecanı yaşadı. Merkez Kız Kur’an Kursu, Ahmet Tuncer Kız Kur’an Kursu ve Yelda Kahvecioğlu Kur’an Kursu 4-6 Yaş Grupları’nda düzenlenen karne törenine Gazipaşa İlçe Müftüsü Yunus Erdoğan, Uzman Vaiz Ayşe Koç ile Kur’an kursu öğreticileri ve öğrenci velileri katıldı.

 

Düzenlenen törende konuşan İlçe Müftüsü Yunus Erdoğan, küçük yaşlarda alınan din eğitiminin önemine dikkat çekerek, “Çocuklarımızın küçük yaştan itibaren ilim, bilgi ve irfan ile buluşmaları son derece önemlidir. Ancak bundan daha da önemlisi, 4-6 yaş seviyesinden 80-90 yaş seviyesine kadar beşikten mezara, toplumun bütün kesimlerine din hizmetlerinin Diyanet İşleri Başkanlığı eliyle ulaştırılıyor olması fedakârlık açısından son derece anlamlıdır” dedi.

 

Vatandaşların 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarına gösterdiği ilgi ve alakanın son derece memnuniyet verici olduğunu belirten Müftü Erdoğan, bu hizmetlerin yürütülmesinde emeği geçen Kur’an kursu öğreticileri başta olmak üzere tüm öğrenci velilerine teşekkür etti. Program, öğrencilere çeşitli hediyelerin verilmesi ile sona erdi.