DOĞAN’DAN YILDIRIM’A DESTEK ÇAĞIRISI

AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar programında vatandaşlara hitap eden İlçe Başkanı Doğan, “23 Haziran’da İstanbul’da önemli bir seçim var. Bu seçimde İstanbul’daki gönüldaşlarımız kadar sizlere de büyük g

GÜNDEM 25.05.2019 12:13:56 0
DOĞAN’DAN YILDIRIM’A DESTEK ÇAĞIRISI

AK PARTİ Gazipaşa İlçe Başkanlığı’nca düzenlenen ve geleneksel hale getirilen iftar yemeği önceki gün akşam düzenlendi. Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Toplantı Salonu’nda düzenlenen programa Antalya Ak Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, İl Koordinatörü Yusuf Mayıslar, Orman Bölge Müdürü Vedat dikici ve yardımcıları, Gazipaşa Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Numan Terzi, AK Parti Gazipaşa Kadın Kolları Başkanı Emine Avcı, Gençlik Kolları Başkanı Yunus Çağlayan, mahalle başkanları ve vatandaşlar katıldı. Ak Parti İlçe Yönetimi, iftara gelen vatandaşları kapıda karşıladı. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda okunan dualara hep birlikte amin denildi. Akşam ezanının okunmasının ardından hep birlikte oruçlar açıldı. İlçe Başkanı Ali Doğan, yenen iftar yemeğinin ardından salonda bulunanlara seslendi.

 

İSTANBUL SEÇİMİNE DEĞİNDİ

 

İftar yemeğine katılan herkese teşekkür ederek konuşmasına başlayan AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan, 23 Haziran’da İstanbul’da yapılacak Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine değindi. İstanbul’da, dost, akraba ve arkadaşları bulunan Gazipaşalılara seslenen Doğan, “23 Haziran’da İstanbul’da önemli bir seçim var. Bu seçimde İstanbul’daki gönüldaşlarımız kadar sizlere de büyük görev düşüyor. İstanbul’da bulunan; dost, akraba, arkadaş ve yakınlarınızdan Cumhur İttifakı Adayı Sayın Binali Yıldırım’ı desteklemelerini isteyin” diye konuştu.

 

“HAYIRLI ZAFERLER DİYORUM”

 

İftardın ardından yaptığı konuşmasına katılımcılara teşekkür ederek başlayan Ak Parti İlçe Başkanı Doğan, “İnşallah birliğimiz, dirliğimiz ve bütünlüğümüz hiç bozulmadan devam edecek. Fitne ve fesat bize sirayet edemeyecek, zarar veremeyecek. Bir Dünya lideri olan Cumhur Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve bu ülkeyi sevenlerle birlikte yenilmez Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz. Hayırlı iftarlar, hayırlı Ramazanlar, hayırlı Cumalar, hayırlı zaferler diyorum. Kalın sağlıcakla.”


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27