Tarih: 24.05.2019 11:34

GÜREŞ HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Facebook Twitter Linked-in

LAMOS Arena Karakucak Başpehlivanlık Güreşleri’nde Dünya ve Avrupa Şampiyonu Rıza Yıldırım başta olmak üzere yaklaşık 200 pehlivan kol bağlayacak. Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Lamos Arena Karakucak Başpehlivanlık Güreşleri organizatörü Mustafa Gazioğlu, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ertuğrul Yıldız, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Selçuk Özdemir bir araya gelerek değerlendirme toplantısı yaptı.

 

GAZİPAŞA Kaymakamlığının himayesinde,  Gazipaşa Belediye Başkanlığının ev sahipliğinde, Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Gazipaşa Lamos Arena Karakucak Başpehlivanlık Güreşlerini Düzenleme Teknik ve Tertip Komiteleri tarafından düzenlenen Lamos Arena Karakucak Başpehlivanlık Güreşleri,  Türkiye genelinden sporcuların katılımıyla; minikler, teşvik, tozkoparan, deste, küçük orta, büyük orta, başaltı ve başpehlivanlık olmak üzere 8 kategoride yapılacak. Güreşler geleneksel karakucak güreşleri şeklinde olacak.

 

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Lamos Arena Karakucak Başpehlivanlık Güreşleri organizatörü Mustafa Gazioğlu, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ertuğrul Yıldız, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Selçuk Özdemir bir araya gelerek değerlendirme toplantısı yaptı. Lamos Arena Karakucak Başpehlivanlık Güreşleri organizatörü Mustafa Gazioğlu, 7’nci Lamos Arena Karakucak Başpehlivanlık Güreşleri’nin Belediye Deniz Tesisleri’nde 9 Haziran Pazar günü saat 10.00’da başlayacağını belirterek, tüm ilçe halkını güreşleri izlemeye davet etti. Gazioğlu, “7’nci Gazipaşa Lamos Arena Karakucak Başpehlivanlık Güreşleri öncesi Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Ali Yılmaz'ın katılımıyla değerlendirme toplantısı yaptık. Güreşler 30 farklı şehirden 200'ün üzerinde çok değerli sporcunun katılımı ile 9 Haziran Pazar Günü İskele Sahili’nde yapılacak. Bu büyük organizasyona imkânı olan herkesin desteğini bekliyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —