FEN LİSESİ FARK YARATIYOR

Gazipaşa’da iki yıl önce eğitim ve öğretim faaliyetlerine başlayan Gazipaşa Fen Lisesi, eğitimde olduğu gibi sosyal projelerde de fark yaratıyor.

EĞİTİM 22.05.2019 21:22:36 0
FEN LİSESİ FARK YARATIYOR

GAZİPAŞA’DA sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekle, öğrencilerine iyi bir birey olmayı öğreten Gazipaşa Fen Lisesi, eğitimdeki başarısını bu alanda da gösterdi. Fen Lisesi öğrencileri çıkardıkları Pusula Bilim gazetesinin ikinci sayısını Gazipaşa halkına tanıtmaya başladı. İlk sayısını Şubat ayında çıkaran ve gazetenin gelirini LÖSEV’e bağışlayarak lösemi tedavisi gören çocuklara umut olan Gazipaşa Fen Lisesi öğrencileri Pusula Bilim gazetesinin ikinci sayısını Pazartesi günü çıkardı. Öğrenciler çıkardıkları gazeteyi ilk olarak Gazipaşa Kaymakamı Ali Sakar'a takdim etti.

 

MÜDÜR GÜNGÖR VE ÖĞRENCİLERE TEŞEKKÜR ETTİ

 

ikinci sayıda Kaymakam Ali Sakar ile bir röportaja da yer veren öğrencilerin başarısını takdir topladı. Fen Lisesi öğrencilerini makamında ağırlayan Kaymakam Ali Sakar, gazeteyi dikkatle inceleyerek öğrencileri tebrik etti. Geleceğin teminatı olan çocukların başarılarından duydukları memnuniyeti ifade eden Kaymakam Ali Sakar, öğrencilere başarılar diledi. Fen Lisesi Müdürü Ahmet Güngör ile öğrenciler ise kendilerine verdikleri desteklerden dolayı Kaymakam Sakar'a teşekkür etti.

 

GELİRLER MEHMETÇİK VAKFI’NA

 

Öte yandan, Pusula Bilim gazetesinin ikinci sayısının geliri Mehmetçik Vakfı’na bağışlanacak.  İlk sayısının gelirini LÖSEV’e bağışlayan ve herkesin takdirini kazanan Gazipaşa Fen Lisesi, lösemi tedavisi gören çocuklara umut olmuştu. Okul Müdürü Ahmet Güngör, “Öğrencileri tarafından çıkartılan gazetenin ikinci sayısının gelirlerinin Mehmetçik Vakfı’na bağışlanacağını açıkladı.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27