BAŞKAN YILMAZ KRAL KOYUNU İNCELEDİ

Belediye Başkanı Yılmaz, yaz aylarında turistlerin ve vatandaşların uğrak noktası olan Kral Koyu’nda incelemelerde bulundu.

GÜNDEM 22.05.2019 06:15:38 0
BAŞKAN YILMAZ KRAL KOYUNU İNCELEDİ

GAZİPAŞA Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Güneyköy Mahallesi Nohut Yeri mevkiinde yer alan Kral Koyu’nda incelemelerde bulundu. Güneyköy Mahallesi Nohut Yeri mevkiinde bulunan Kral Koyu, yaz aylarında muhteşem doğası nedeniyle hem turistlerin hem de vatandaşların akınına uğruyor.

 

Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Başkan Yardımcısı Durmuş Ali Toker, Fen İşleri Müdürü Erhan Özbudak ve Mahalle Muhtarı Yahya Küçükballı ile birlikte Kral Koyu’nda incelemelerde bulundu. Belediye Başkan Yılmaz, delik denize ulaşımın daha rahat sağlanabilmesi için neler yapabileceklerini gözden geçirdi. Belediye Başkanı Yılmaz ve beraberindekiler,  her yıl yaz aylarında kazıların yapıladığı Antiocheia Ad Cragum Antik Kenti'nde incelemelerde bulunarak,  belediyenin mahalledeki çalışmaları ve eksikleri hakkında mahalle muhtarı Yahya Küçükballı’dan bilgi aldı.

 

EKSİKLER AKTARILDI

 

Güneyköy Mahalle Muhtarı Yahya Küçükballı, “Gazipaşa Belediye Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz, Başkan Yardımcısı Durmuş Ali Toker ve Fen İşleri Müdürü Erhan Özbudak’la birlikte incelemelerde bulundu. Başkanımıza özellikle yaz aylarında turistlerin ve vatandaşların geldiği Kral Koyu’nun ulaşım sıkıntısından bahsettik” dedi. Muhtar Küçükballı, mahallenin diğer eksikleri hakkında da Başkan Yılmaz’a bilgi verdiğini dile getirdi.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27