MİNİKLER GÖZ DOLDURDU

Gazipaşa Müftülüğü’ne bağlı 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu’nda yılsonu programı düzenlendi. Gazipaşa Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapılan yılsonu etkinliğinde minik öğrenciler gösterdikleri performansla takdir topladılar.

GÜNDEM 22.05.2019 06:07:47 0
MİNİKLER GÖZ DOLDURDU

GAZİPAŞA Müftülüğü’ne bağlı 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu öğreticilerinin birlikte hazırladıkları yılsonu programına Gazipaşa Müftüsü Yunus Erdoğan, minik öğrenciler ve aileleri katıldı.  Gösterilerde Merkez Kız Kuran Kursu öğreticisi Selva Ayaz Özkan, Ahmet Tuncer Kız Kuran Kursu öğreticisi Zeynep Duygu Sönmez, Yelda Kahvecioğlu Kuran Kursu öğreticisi Ferhan Badem ve yardımcılarının çalıştırdığı öğrencilerin hazırladıkları şiir dinletisi, Kuran tilaveti, ilahiler, tiyatro gösterileri ile izleyenlere coşku dolu anlar yaşattı. İstiklal Marşı ve Kuranı Kerim tilavetiyle başlayan programın açılış konuşmasını Gazipaşa Müftüsü Yunus Erdoğan gerçekleştirdi.

 

MÜFTÜ ERDOĞAN’DAN TEŞEKKÜR

 

Müftü Erdoğan, 4-6 Yaş Grubu Kuran Kursları’nın yılsonu programına yoğun ilgi gösteren öğrenci velileri ile Gazipaşa halkına teşekkür etti. Erdoğan, İlçe Müftülüğü bünyesinde faaliyet gösteren 4-6 Yaş Grubu Kuran Kursları’nın 'Allah ile arasındaki bağı fark etmiş, dua edebilen, Allah’ı, Peygamberi ve Kuran’ı seven ve dini değerlerini davranış haline getirebilen bir nesil yetiştirmek' amacına hizmet ettiğini söyledi. Müftü Erdoğan, bu amaca Allah’ın izni ve Kuran kursu öğreticilerinin gayreti ve velilerin destekleriyle ulaşabilmek için yoğun gayret gösterdiklerini de sözlerine ekledi. Müftü Erdoğan tarafından yapılan kapanış duasıyla sonlanan programda veliler, öğrenciler ve Kuran kursu öğreticileri hatıra fotoğrafı çektirdi.