YILMAZ’A ESNAF İLGİSİ

Belediye Başkanı Yılmaz, Pazar esnafını ziyaret ederek istek ve önerilerini dinledi. Başkan Yılmaz’a Pazar esnafı ve halk yoğun ilgi gösterdi.

GÜNDEM 18.05.2019 13:05:27 0
YILMAZ’A ESNAF İLGİSİ

GAZİPAŞA Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Cuma pazarında esnafları gezerek dilek ve temennilerini yerinde dinledi. Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Hasan Hasan Atay, zabıta müdürü ve zabıta memurları ile birlikte Belediye Fuar Alanı’nda kurulan Cuma pazarı esnafını ziyaret etti. Pazar esnafının ve vatandaşların istek, beklenti ve sorunlarını dinleyen Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, çözümü için ellerinden gelen çalışmayı yapacaklarını kaydetti. Pazar yerinde alışveriş yapan halkın yoğun ilgi gösterdiği Başkan Mehmet Ali Yılmaz, fotoğraf çektirmek isteyenleri de geri çevirmedi.

 

“HALKIN İÇİNDE OLACAĞIZ”

 

Gazipaşa’da esnafları ziyaret etmeye ve sorunları dinlemeye devam edeceklerini belirten Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “Cuma pazarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldik. Stantları tek tek gezerek, esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinledik. Sorunların çözümü için elimizden gelen çalışmayı yapacağız. Bundan sonrada ziyaretlerimiz devam edecek. Halkın içinde, halkla beraber olmaya  onların sorunlarını, fikirlerini dinlemeye devam edeceğiz” dedi. Başkan Yılmaz, esnafın ve alışverişe gelen vatandaşların Ramazan Ayını kutlayarak bereket ve bol kazançlar diledi.