ÜLKÜCÜLER İFTARDA BULUŞTU

Ülkü Ocakları il ve ilçe başkanları, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi’nde yapılan iftar programında bir ayaya geldi. Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in ev sahipliğinde yapılan ve MHP lideri Devlet Bahçeli’nin d

GÜNDEM 18.05.2019 12:50:02 0
ÜLKÜCÜLER İFTARDA BULUŞTU

ÜLKÜ Ocakları il ve ilçe başkanları Ankara’da düzenlenen iftar programında bir araya geldi. MHP Genel Merkezinde gerçekleştirilen iftar programında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş, genel merkez yöneticileri, divan üyeleri, çok sayıda milletvekili ve yurdun dört bir yanından Anakara’ya giden il ve ilçe ocak başkanları hazır bulundu. Programa katılan Ülkü Ocakları Gazipaşa İlçe Başkanı Muammer Dönmez’de iftar programındaki yerini aldı. İftar programında konuşma yapan Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ateş, içinde olduğumuz Ramazan ayının önemini vurgulayarak, paylaşmanın ve kardeşliğin önemine vurgu yaptı.

 

“ALLAH, TUTTUĞUMUZ ORUÇLARI KABUL ETSİN”

 

Programın ardından konuşan Ülkü Ocakları Gazipaşa İlçe Başkanı Muammer Dönmez, “Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Sinan Ateş beyefendinin emri ile iftarımızı Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezinde; Türkmen beyimiz liderimiz Devlet Bahçeli, Genel Başkanımız Sinan Ateş, MHP Genel Başkan Yardımcıları, Milletvekilleri, Ülkü Ocakları Genel Merkez Yöneticileri Tüm İl ve İlçe Ocak Başkanları ile birlikte açtık. Allah, tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Mübarek Ramazan ayı, Türk- İslam alemine hayırlar ve bol bereket getirsin” şeklinde konuştu.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27