ESNAF İFTARDA BULUŞTU

Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi, Gazipaşa Fuar Alanı’nda yaklaşık 3 bin kişiye iftar yemeği verdi.

GÜNDEM 17.05.2019 10:18:30 0
ESNAF İFTARDA BULUŞTU

GAZİPAŞA Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğine bir yenisini daha ekledi. Gazipaşa Fuar Alanı’nı tıklım tıklım dolduran iftar programına Gazipaşa Kaymakam Refiki Burhanettin Yavaşi, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Tan Doğan, CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Ömer Güven, AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan, Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ali Sönmez, kurum amirleri ve Gazipaşa esnafı katıldı. Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı iftar programına ev sahipliği yapan Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Mustafa Şahin ve kooperatif yönetimi, iftara katılan vatandaşları fuar alanın kapsında karşıladı. Yemekten önce  din görevlileri tarafından okunan dualara hep birlikte amin denildi. Okunan akşam ezanıyla birlikte fuar alanında bulunan binlerce kişi aynı anda oruç açtı.

 

“ESNAF KARDEŞLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

 

İftar programına ev sahipliği yapan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Şahin, “ Oruçlarımızı Allah kabul etsin. Geleneksel olarak düzenlediğimiz iftar yemeğimiz, bize bağlarımızı kuvvetlendirme imkanı veriyor. Ramazan ayının ülkemize, bölgemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Allah nice güzel iftarlarda birlik içerisinde buluşmayı nasip etsin. Burada hep birlikte oruç açmamıza vesilen olan esnaf kardeşlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

Öte yandan kendisine ait aracıyla yayla gidip iftar programına kar getiren Başkan Şahin, yemeğin ardından vatandaşlara kar ikramında bulundu.

 

YEMEKLER GÖKKURT’TAN

 

Gazipaşa’da yemek sektöründe en çok tercih edilen yemekçilik firmalarından biri olan Gökkurt Yemekçilik, Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi tarafından 3 bin kişiye verilen iftar programında vatandaşlara hizmet etti. Yaklaşık 100 kişilik bir ekiple programda her masaya eksiksiz hizmet götüren Gökkurt Yemekçilik, iftar programında verdiği kaliteli hizmetten dolayı büyük bir alkışı hakketti.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27