LÖSEV’DEN FEN LİSESİ’NE TEŞEKKÜR

Gazipaşa’da Şubat içinde çıkardıkları gazetenin gelirini Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı’na (LÖSEV) bağışlayan Gazipaşa Fen Lisesi’ne LÖSEV’den teşekkür mektubu geldi.

GÜNDEM 17.05.2019 10:15:21 0
LÖSEV’DEN FEN LİSESİ’NE TEŞEKKÜR

GAZİPAŞA Fen Lisesi öğrencileri çıkardıkları gazeteyle lösemili çocukları sevindirdi. Şubat ayında çıkan gazetenin gelirini LÖSEV’e bağışlayan Gazipaşa Fen Lisesi, Mayıs ayı içinde çıkaracağı Pusula Bilim gazetesinin ikinci sayısından gelecek olan geliri de Mehmetçik Vakfı’na bağışlayacak. İlk sayısının gelirini LÖSEV’e bağışlayan ve lösemili çocuklara umut olan Fen Lisesi’ne LÖSEV teşekkür etti. Gazipaşa Fen Lisesi’ne teşekkür mektubu gönderen LÖSEV mektubunda şu ifadelere yer verdi: “Sayın Gazipaşa Fen Lisesi… 20 sene önce bir masa ve bir sandalye ile başladığımız bu yolculukta on binlerce lösemili çocuk ve kanser hastamızın hayatını kurtarmanın ve ülkemizde büyük, kalıcı eserler yaratmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yola çıktığımız 1990’lı yıllarda lösemili çocuklarımız için olan yüzde 20 iyileşme oranını bugün yüzde 92’nin üzerine taşımanın haklı gururu ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz.Bu başarının gerçek kahramanları, en zor anlarda bile direnerek bu savaşı kazanan lösemili çocuklarımız ve kanser hastalarımız ile bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan siz değerli gönüllülerimiz ve bağışçılarımızdır. 20’inci yılımızda rengarenk ve çok daha yenilikçi bir bakış açısı ile tüm toplumu ve dünyayı kucaklamak için yola devam ediyoruz. Çünkü 20 yıldır bizim hayatımız çocuklarımız. Siz ise, desteklerinizle daha binlerce lösemili çocuk ve kanser hastamızın yaşama umutla bağlanmasını sağladınız, bu zorlu mücadelede bize güç ve mutluluk verdiniz. İyi ki varsınız ve her zaman yanımızda olacaksınız.”

 

İKİNCİ SAYI MEHMETÇİK VAKFI’NA

 

Mayıs ayı içinde Pusula Bilim gazetesinin 2’inci sayısını çıkartacaklarını belirten, Gazipaşa Fen Lisesi Müdürü Ahmet Güngör, “İlk sayımızdan elde ettiğimiz geliri LÖSEV’e bağışlamıştık. Şimdi ikinci sayımız üzerinde çalışıyoruz. Kısa bir süre içinde ikinci sayımızı da çıkaracağız” dedi. İkinci sayının gelirini Mehmetçik Vakfı’na bağışlayacaklarını belirten Müdür Güngör, “Öğrencilerimizle gurur duyuyorum. Yeni sayımızın gelirini Mehmetçik Vakfı’na bağışlayacağız” şeklinde konuştu.