Tarih: 17.05.2019 10:12

MHP’Lİ AKSOY’DAN YILMAZ’A ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

31 MART Pazar günü yapılan yerel seçimlerinden ardından Gazipaşa Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan CHP’li Mehmet Ali Yılmaz’a destek ve tebrik ziyaretleri devam ediyor. MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy, İlçe Başkanı Numan Terzi ile Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’a makamında ziyaret etti. MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy, Belediye Başkanı Yılmaz’a Atatürk portresi hediye ederek, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

“HİZMET ZAMANI”

 

Ziyaret ile ilgili kısa bir açıklama yapan MHP İl Başkanı Aksoy, “Yerel seçimler artık geride kaldı. Şimdi Gazipaşa’ya hizmet etme zamanı. İlçe Başkanımız Numan Terzi ile Belediye Başkanı Yılmaz’ı ziyaret ettik. Kendilerine yeni görevinde başarılar dileyip, hayırlı olması temennisinde bulunduk. Biz, Milliyetçi Hareket Partisi olarak, Gazipaşa ve vatandaşlarımızın yararına olan her konuda belediye başkanına destek vereceğimize beyan ettik. Kendisine bizlere gösterdiği mifasirperverlikten dolayı teşekkür ederiz” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Belediye Başkanı Yılmaz ise, nazik ziyaretlerinden dolayı MHP İl Başkanı Aksoy ve İlçe Başkanı Terzi’ye teşekkür etti. Amaçlarının Gazipaşa’ya hizmet etmek olduğunu belirten Başkan Yılmaz, “Gazipaşa’ya hizmet etmek için çıktığımız seçim yarışı sona erdi. Artık hizmet etme zamanı, seçim döneminde yaşananları unuttuk, geride bıraktık. Sayın Aksoy ve Terzi’ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —