MÜFTÜ’DEN TANITIM TURU

Gazipaşa Müftüsü Yunus Erdoğan, Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenecek resim ve kompozisyon yarışmasının tanıtımını için okulları ziyaret etti.

GÜNDEM 16.05.2019 09:27:30 0
MÜFTÜ’DEN TANITIM TURU

GAZİPAŞA İlçe Müftüsü Yunus Erdoğan, müftülük tarafından 2019 Ramazan ayı dolayısıyla ortaokul öğrencileri arasında ‘Ramazan ve İnfak’ temasıyla düzenlenecek resim ve kompozisyon yarışmasının tanıtımını yapmak için ortaokulları ziyaret etti. Müftü Erdoğan’a, Gençlik Koordinatörü Ramazan Bayram Özdemir ve Abdülkazım İnan eşlik etti. Ziyaretler kapsamında okul idarecilerine, öğretmenlere ve öğrencilere yarışmayı tanıtıcı bilgiler ve afişler verdiler. Müftü Erdoğan, okul müdürlerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ettiklerini söyleyerek, ilçemizde bulunan ortaokul öğrencilerinin yarışmaya katılımlarının yoğun olacağı izleniminde bulunduğunu ifade etti.

 

Gazipaşa Müftüsü Yunus Erdoğan, yarışmayla ilgili hazırlıkların tamamlandığını, değerlendirme komisyonunun oluşturulduğunu ifade ederek, yarışmaya katılmak isteyen öğrencilerin eserleriyle birlikte 24 Mayıs 2019 tarihine kadar İlçe Müftülüğüne başvurmaları gerektiğini hatırlattı.