Tarih: 14.05.2019 10:12

19 MAYIS PROGRAMI HAZIR

Facebook Twitter Linked-in

GAZİPAŞA’DA 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Gazipaşa Kaymakamlığı tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. yıldönümü dolayısıyla hazırlanan program, 19 Mayıs Pazar günü saat 10.00’da Geçlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başlayacak. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından çelenk sunma töreni sona erecek.

 

Kutlama programı ise, Belediye Fuar Alanı’nda saat 10.15’te saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayacak. Kutlama programı kapsamında, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun bayram mesajı okunacak. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ertuğrul Yıldız’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından gençlik adına bir öğrenci konuşma yapacak. Öğrenciler tarafından şiirler okunacak, halk oyunları, jimnastik ve Jujutsu Spor Kulübü’nün gösterimi izlenecek.  Halk Eğitim Merkezi halk oyunları ekibinin gösterimiyle devam edecek olan törende bayrak gösterisi yapılacak. Resim sergisinin gezilmesinin ardından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. yıldönümü kutlama programı sona erecek.

 

Gazipaşa Kaymakamı Ali Sakar, tüm ilçe halkını 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. yıldönümünde düzenlenecek kutlama programına davet etti. Kaymakam Ali Sakar, “Tüm halkımızı, Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, kutlama programına beklerim” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —