YILIN ANNESİ AYŞE KUNT

Beko’nun bu yıl 16.’sını düzenlediği ‘Yılın Annesi’ yarışmasında, 2’si engelli 12 çocuğu bulunan 64 yaşındaki Ayşe Kunt birinci oldu.

GÜNDEM 13.05.2019 08:41:06 0
YILIN ANNESİ AYŞE KUNT

HER zaman, daha iyisi için emek veren annelerin yanında olduğunu bir kez daha gösteren Beko, Gazipaşa’da yılın annesini seçti. Beko tarafından çeşitli illerde yapılan ve çocukları için fedakarca yaşam mücadelesi veren annelerin seçildiği ‘Yılın Annesi’ Gazipaşa’da da seçildi. Karalar Mahallesi’nde yaşayan ve 2’si engelli 12 çocuğu bulunan 64 yaşındaki Ayşe Kunt, Beko Dost Keskinler tarafından yapılan etkinlikte Gazipaşa’da yılın annesi olarak seçildi.  Beko Dost Keskinler tarafından, yılın annesine çeşitli hediyeler verilirken, Karalar Mahallesi Muhtarı Latif Oktay,  ödül töreninde Ayşe Kunt’u yalnız bırakmadı.

 

Öte yandan, Gazipaşa’da yılın annesi seçilen Ayşe Kunt, okuduğu 10 Kasım şiiriyle büyük alkış toplarken, Beko tarafından yapılan çekilişlerde, vatandaşlara çeşitli hediyeler verildi.

 

“HARAN KALDIK”

 

İlçemizde yılın annesi olan Ayşe Kunt hakkında övgü dolu sözler söyleyen Keskin, “Bu süreçte Karalar Mahallesi’ne gittik. Orada yaşayan kahraman bir Anadolu kadını var ismi Ayşe Kunt. 2 engelli çocuğu var. Bu yaşta canla başla mücadele ediyor. Dağda serada çocukları için çalışıyor. Müthiş bir insanlık örneği sergiliyor. Kendisine bu konuda hayran kaldık. Ayşe Kunt Gazipaşa’da yılın annesi seçildi. Ayşe hanım için ne yapsak az. Biz onun için ve çocukları için elimizden geleni yapacağız. Ben buradan Ayşe hamım ve tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum” dedi.

 

 “SOSYAL SORUMLUK PROJELERİNE ÖNEM VERİYORUZ”

 

Beko Dost Keskinler Bayisi olarak sosyal sorumluk projelerine her zaman destek olduklarını belirten iş yeri sahibi Ünal Keskin, “Biz  önce insan, önce vicdan parolasıyla bu iş yerini yönetiyoruz. Yani biz robot gibi bir mağaza olmak istemiyoruz. Biz Gazipaşa’da samimi bir mağaza yaratmak istiyoruz. Parası olan, olamayan herkesin buraya gelip derdini anlatabileceği bir mağaza hayal ediyoruz. Bundan dolayı sosyal projelerde görev alacağız. Sorumluluklarımızdan kaçmayacağız” şeklinde konuştu.