Tarih: 09.05.2019 09:49

YILMAZ’IN EKİBİ TAMAM

Facebook Twitter Linked-in

GAZİPAŞA Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, birlikte görev yapacağı A takımını oluşturdu. 31 Mart yerel seçimlerinde Gazipaşa Belediye Başkanlığı’na seçilen Mehmet Ali Yılmaz, Gazipaşa’da kritik görevlere getirilecek isimleri netleştirmeye başladı. Görevi devralmasının ardından ilk olarak Belediye Başkan Yardımcılıklarına CHP’li Durmuş Ali Toker ve İYİ Partili Ahmet Kalaycı’yı atayan Başkan Yılmaz, birim amirliklerinde de değişikliğe gitti.

 

İŞTE YILMAZ’IN EKİBİ

 

Önceki Fen İşleri Müdürü Rasim Önver Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne, Park ve Bahçeler Müdürü Tugay Özaslan Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne getirilirken, Yazı İşleri Müdürü ise Seher Demir oldu. Zabıta Müdür Vekilliğine Fatih Uysal, Fen İşleri Müdür Vekilliğine Erhan Özbudak, Destek Hizmetleri Müdür Vekilliğine Hüseyin Bıçak,   İşletme ve İştiraklar Müdür Vekilliğine Kemal Tufan, Mali Hizmetler Müdür Vekilliğine Adem Kaya getirildi. Belediye Başkan Yardımcısı Adem Kaya, Muhtarlıklar Müdürü Kemal Tufan ve İmar ve Şehircilik Müdürü Halil Arslan ise görevlerine devam edecek.  Zabıta Müdürlüğü’ne vekâleten bakan Mustafa Öz ile Yazı İşleri Müdürü Hasan Akgül de zabıta memurluğuna getirildi.

 

“VERİMLİ OLACAK İSİMLER GÖREVE GETİRİLDİ”

 

Görev değişikliğiyle ilgili konuşan Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, verimli olacağını düşündüğü isimleri göreve getirdiğini belirterek, “Görevlendirmeleri bir aylık gözlemin sonucunda kim nerede daha başarılı,  verimli olabilir ona bakarak yaptım. Yoksa birisini cezalandırmak birisini ödüllendirmek değil amacım. Arkadaşları mağdur olmayacakları bir yerlere vermeye çalışıyorum. Sonuçta belediye başkanına yakın çalışmak bir suç değildir. O gün Adil Beye yakın çalışan arkadaşlar olduğu gibi bugün bana da yakın çalışan arkadaşlarım olabilir. Buralarda kendi yakın çalışma ekibime yer açabilmek için değişiklikler yapmam gerekiyordu” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —