POLİSTEN ÖĞRENCİLERE TRAFİK SEMİNERİ

Gazipaşa'da, Karayolları Trafik Haftası nedeniyle Fadime Tuncer İlkokulu'nda İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği görevlileri tarafından seminer verildi.

GÜNDEM 9.05.2019 09:43:46 0
POLİSTEN ÖĞRENCİLERE TRAFİK SEMİNERİ

GAZİPAŞA İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği görevlileri, Karayolları Trafik Haftası nedeniyle trafik kuralları konusunda bilgilendirmek amacıyla öğrencilere seminerler verdi. Fadime Tuncer İlkokulu’nda düzenlenen seminerde kavşaklarda kontrollü yaya geçişi kuralları, emniyet kemeri takmanın önemi gibi önemli bir çok trafik kuralı öğrencilere anlatıldı. Trafik ekiplerini dinleyen öğrenciler, bilmedikleri veya merak ettikleri konularda polis ekiplerine sorular sordu ve cevaplarını öğrendiler. Seminere eşlik eden öğretmenler, uygulamanın öğrenciler açısından çok faydalı olduğunu, emniyet mensuplarının çalışmalarından büyük memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.

 

“GENEL BİLGİLER VERDİK”          

 

Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Memuru Mehmet Çetinçelik seminerin ardından açıklamalarda bulundu. Çetinçelik açıklamasında, “Mayıs’ın ilk haftasını Karayolları Trafik Haftası olarak kutlamaktayız. Bizim zaten okullarda sürekli olarak devam eden ‘Trafik Dedektifleri’ adında bir projemiz var. Bu proje ve Karayolları Trafik Haftası kapsamında öğrencilere genel trafik kuralları, bisiklet kullanımı, servislere iniş-biniş ve buna benzer konularda genel bilgiler verdik. Seminerlerimiz farklı okullarda devam edecek. Bizi sabırla dinleyen ve misafir eden öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

“KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

 

Öğrencilere verdikleri bilgilendirmeler hakkında Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği görevlilerine teşekkür eden, Fadime Tuncer İlkokulu 3/A Sınıf Öğretmeni Huriye Karakoç, “Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği görevlileri okulumuza gelerek, öğrencilerimize Karayolları Trafik Haftası dolayısıyla bilgilendirmelerde bulundular. Öğrencilerimiz merak ettikleri noktaları sorarak bilgi sahibi oldular. Okulumuza kadar geldikleri ve öğrencilerimizi bilgilendirdikleri için kendilerine teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum.” İfadelerinde bulundu.

 

Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği görevlileri seminerin ardından öğrenciler ile fotoğraf çektirerek okuldan ayrıldılar.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27