Tarih: 06.05.2019 09:35

AKAR KARDEŞLERDEN ÇİFTE AÇILIŞ

Facebook Twitter Linked-in

GAZİPAŞA’DA, pastane ve et sektörüne birer iş yeri daha eklendi. İlçemizin sevilen simalarından Hayrettin Akar ve Soner Akar kardeşler, Cumhuriyet Mahallesi Eski Hastane Caddesi’nde yan yana açtıkları Gazipaşa Et Dünyası ve Akdeniz Pastanesi’ni ilçe halkının hizmetine sundular. Gazipaşa Et Dünyası sahibi Hayrettin Akar ve Akdeniz Pastanesi’nin sahibi Soner Akar, iş yerlerinin açılışını birlikte yaptılar. Cumartesi Günü saat 14.00’da yapılan açılışa, CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Ömer Güven, Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ali Sönmez, AK Parti Gazipaşa eski İlçe Başkanı Sait Yılmaz,mahalle muhtarları, esnaflar ve çok sayıda davetli katıldı. Yapılan duanın ardından açılış kurdelesi kesildi. Hizmete giren yeni iş yerlerinin açılışını Akar kardeşlerle birlikte AK Parti Gazipaşa eski İlçe Başkanı Sait Yılmaz gerçekleştirdi. Açılışın ardından davetlilere yiyecek ve içecekler ikram edildi. Akar kardeşler, davetlilerden gelen tebrikleri kabul ederek, açılaşa katılan vatandaşlara teşekkür etti.

 

“MARKA OLMAK İSTİYORUZ”

 

Gazipaşa’da et sektöründe marka olmak istediklerini belirten Gazipaşa Et Dünyası sahibi Hayrettin Akar, “Gazipaşa Et Dünyası’nı ilçe halkının hizmetine sunduk. Gazipaşa’da et sektöründe marka olmak istiyoruz. Kalite ve tecrübemizi birleştirip ilçe halkına  en iyi hizmeti vermeyi amaçlıyorum” dedi. Yeni açtıkları iş yerinde kilogramla et pişirdiklerini de hatırlatan Hayrettin Akar, “Bunun yanında Gazipaşa’nın her noktasına paket servisimiz vardır. Bütün ilçe halkını iş yerimize bekliyoruz” dedi.

 

“EŞSİZ LEZZETLER SUNACAĞIZ”

 

Akdeniz Pastanesi’ni Gazipaşa halkının hizmetine sunmaktan büyük onur duyduklarını söyleyen Soner Akar ise, “Yeni açtığımız iş yerimizde Gazipaşa halkına eşsiz lezzetler sunacağız. Tatlı, dondurma, pasta, kurabiye çeşitleri ve tüm unlu mamullerde iddialıyız. Kalitemiz ve güler yüzlü personelimizle tüm Gazipaşa’nın hizmetindeyiz. Gazipaşalı hemşehrilerimizi iş yerimize bekliyoruz” şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —