ERHAN USTA ADINDAN SÖZ ETTİRİYOR

Otuz yıllık meslek hayatının son iki yılını Gazipaşa’ya açtığı döşemeci dükkanında devam ettiren İnegöllü Erhan usta olarak bilenen Erhan Yıldız, Gazipaşa’da günden güne adından söz ettirmeye ve gün geçtikçe de iş kapasit

YEREL 6.05.2019 09:25:27 0
ERHAN USTA ADINDAN SÖZ ETTİRİYOR

İKİ yıl önce Cumhuriyet Mahallesi’nde açtığı Yıldızlar Döşemeci dükkanıyla ilçe halkının önemli bir eksiğini tamamlayan ve vatandaşlar tarafından büyük bir ilgi gören Erhan Yıldız, işindeki başarısını ve müşterilerinin kendisine olan ilgisini Bursa İnegöl’deki ustalarına bağladı. İnegöl’ün, kendisinin yaptığı işte bir idol olduğunu dile getiren Erhan Yıldız, “İnegöl, 250 bini aşkın nüfusu ile il olmayı hak eden bir güzide  şehrimizdir.  Sanayisi neredeyse Gazipaşa kadar vardır. Hatta mobilyası ve köftesi ile kendinden her zaman söz ettirmiştir. Reklamlarda, dizilerde  bile dile getirilmektedir. İnegöl’ü İnegöl yapan ustaları ve ustalarıma minnettarım. O günleri gördüğüm için bütün ustalarıma teşekkür ederim. Ayrıca İnegöl yaptığım işte ve birçok alanda yurt dışına açılmış ihracatta da başı çeken bir şehir konumundadır” dedi.

 

Mesleğinde 30’uncu yılında olduğunu sözlerine ekleyen Erhan utsa, “Eskiler  kalmadı mesleğimde. 29 yıl bitti otuzuncu  yılımdayım. Çocukluğum, gençliğim koltuk döşeme işi ile geçti. Bizim dönemimizde  ustaya söz edilmez, usta ne kadar kızarsa kızsın o iş yapılırdı ve biterdi. Onun için atalarımız 'Kim ne yaparsa yapsın, kendine yapar' derler. Onun için yaptığın işi en güzel bir şekilde yapacaksın derler. Benim iş anlayışım yetişmem kaidem budur. İşini düzgün yapan her zaman kazanır. Hak içinde dünya içinde bu böyledir. Aksi türlü olursa sadece kazandığını sanırsın. Hakkı gözeteceksin doğrudan şaşmayacaksın benim bakış açım bu.  Önce para değil, önce iş. Gerisi gelir. Para  bir ihtiyaçtır ama her şey değildir” şeklinde konuştu. Gazetemize konuşan ve Gazipaşa esnafına mesaj gönderen Yıldız, “Sayenizde  Gazipaşa esnafına hayırlı işler demek isterim.  Büyüğünden küçüğüne saygılar sunarım. Allah hayırlı işler ve bol kazançlar versin” ifadelerini kullandı.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27