MAVİ 7 AÇILDI HEDEF 8 VE 9

Gazipaşa’da Mustafa Kemal Alçiçek'in işlettiği Mavi Süpermarket’in 7'nci şubesi davulla zurnayla açıldı.

YEREL 4.05.2019 06:17:24 0
MAVİ 7 AÇILDI HEDEF 8 VE 9

GAZİPAŞA’DA açtığı marketlerle ilçe halkına büyük bir istihdam kapısı aralayan Mavi Süpermarket’in işletmecisi Mustafa Kemal Alçiçek, Mavi Süpermarket’in 7. şubesini dün saat 11.00’da Denizyolu’nda açtı. Pazarcı Mahallesi Uğur Mumcu  caddesi üzerinde bulunan Zahide Hanım Apartmanının zemin katında açılan marketin açılış törenine, Gazipaşa Kaymakam Refiki Burhanetttin Yavaşi, Gazipaşa Belediye Başkan Yardımcısı Durmuş Ali Toker, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Aktaş, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ali Rıza Büyükakça, Malmüdürü Cavit Özer ve Gazipaşa esnafı katıldı. İş yerinin açılış kurdelesi, işletme sahibi Mustafa Kemal Alçiçek, Gazipaşa Kaymakam Refiki Burhanetttin Yavaşi ve Belediye Başkan Yardımcısı Durmuş Ali Toker tarafından kesildi. Açılışın ardından davetliler Mavi Market’in 7.’sini gezerek, Alçiçek ve ailesine hayırlı olsun dileklerini iletti. Açılışta davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

 

BU YIL GAZİPAŞA’YA 9’UNCU ŞUBE AÇILACAK

 

Bu yıl sonuna kadar Gazipaşa’da 9.’uncu şubeyi açmayı hedeflediklerini dile getiren Mustafa Kemal Alçiçek, 10’uncu şubeyi ise Gazipaşa dışında açacaklarını vurguladı. İlk olarak Demirtaş’a bir market açmayı isteklediklerini söyleyen Alçiçek, sırasıyla Mahmutlar ve Alanya merkezde de Mavi Süpermarket açmayı düşündüklerini söyledi. Anamur için de şube düşünceli olduğunu kaydeden Alçiçek, “yaptığımız müşteri anketlerinde Anamur halkının Mavi Market’e bir ilgisi olduğunu belirledik. Ama ulaşım ve mal sevkiyatı biraz zahmetli. Önümüzdeki yıllarda şu anda devam eden yol çalışmaları bittiği zaman, Anamur halkını da Mavi Market’le tanıştırmayı düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

 

Öte yandan Alçiçek, Gazipaşa’da açmayı düşündükleri 8 ve 9’uncu şubelerini şehir merkezi dışında iki mahalleye açacaklarını dile getirdi. Mahalle ismi vermeyen Alçiçek’in,Koru ve Kahyalar mahallelerinde birer şube açma düşüncesi olduğu öğrenildi.