FİDAN YEMEKÇİLİK’E GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Gazipaşa’da yemekçilik sektörüne bir iş yeri daha eklendi. 15 yıllık aşçılık tecrübesi bulunan ve lezzetli yemekleriyle ilçenin beğenilen aşçılarından Nejla Fidan, işletme bölümü lisans mezunu olan kızı Kadriye Fidan’la Fidan

YEREL 4.05.2019 06:13:57 0
FİDAN YEMEKÇİLİK’E GÖRKEMLİ AÇILIŞ

PAZARCI Mahallesi Ulusal Egemenlik Bulvarı’nda (D-400 Karayolu kenarı – Atatürk Parkı karşısı) hizmete giren Fidan Yemekçilik’e görkemli bir açılış organizasyonu düzenlendi. Dün saat 14.00’da yapılan açılış törenine Fidan ailesi ile birlikte, Gazipaşa Belediye Başkan Yardımcısı Durmuş Ali Toker, CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Ömer Güven, İYİ Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Osman Nuri Yılmaz, AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan, Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Şahin, belediye meclis üyeleri, esnaflar ve çok sayıda vatandaş katıldı. İş yerinin açılış kurdelesi Belediye Başkan Yardımcısı Toker tarafından kesildi. İş yerinin açılışının ardından davetliler iş yerini gezdi. Fidan ailesi davetlilerden gelen tebrikleri kabul etti. Açılışta vatandaşla yemek ve içecek ikramında bulunuldu.

 

“ARANAN LEZZET OLACAĞIZ”

 

15 yıldır Gazipaşa’da aşçılık yapan ve yemek üzerindeki deneyimini açtığı iş yeriyle bütünleştirmek isteyen Fidan Yemekçilik sahibi Nejla Fidan, Gazipaşa’da lezzetin aranan adresi olmak istediklerini ifade etti. 15 yıllık tecrübesiyle Gazipaşa halkının hizmetinde olduklarını vurgulayan Fidan, “Fidan Yemekçilik olarak Gazipaşa halkının hizmetindeyiz. İş yerimizde, yemek sektöründeki 15 yıllık tecrübemizi Gazipaşa halkının beğenisine sunacağız. Fidan Yemekçilik olarak Gazipaşa’da lezzetin aranan adresi olacağız” dedi. Her türlü toplu organizasyonlarda Gazipaşa halkının hizmetinde olduklarını dile getiren Fidan, “Düğün, Nişan, Mevlid, sünnet, Tabldot ve her türlü toplu yemeklerde ilçe sakinlerimizin hizmetindeyiz” şeklinde konuştu.