Tarih: 03.05.2019 01:09

KORKUTAN KAZADA MECLİS ÜYESİ YARALANDI

Facebook Twitter Linked-in

KAZA dün saat 22.00 sıralarında Doğanca Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Doğanca Mahallesi orman kesim sahasından kamyona tomruk yükleyen Murat Özgen ve Kadir Saraç, kamyon yüklendikten sonra yola çıktı. Doğanca Mahallesi’nden Gazipaşa İstikametine seyreden Kadir Saraç yönetimindeki 07 E 9203 plakalı tomruk yüklü kamyon, bir anda yoldan çıkarak 30 metrelik şarampole uçtu. Kazada kamyon sürücü Kadir Saraç ve yanında yolcu olarak bulunan MHP’li Gazipaşa Belediye Meclis Üyesi Murat Özgen yaralandı.

 

ALANYA'YA SEVK EDİLDİLER

 

Kamyon sürücüsü Kadir Saraç kazanın ardından kaza yaptığını yakınlarına bildirdi. Yakınlarının ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Servis ekipleri ve jandarma sevk edildi. Ekipler kaza yapan kamyona zorlukla ulaştı. Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, zorlukla ambulansa alındı. Ambulansla Gazipaşa Devlet Hastanesi’ne getirilen Özgen ve Saraç, burada tedavi altına alındı. Hastanede doktor kontrolünden geçen Özgen’in vücudunun çeşitli bölgelerinde kırıklar olduğu tespit edildi. MHP’li Meclis Üyesi Murat Özgen ileri tetkik ve tedavisi için Alanya’da özel bir hastaneye sevk edilirken, tomografisi çekelin Kadir Saraç’ta yine Alanya’da bir hastaneye sevk edildi. 

 

Jandarma ekipleri kazayla ilgili tahkikat başlattı.

 

MHP VE AK PARTİ HASTANEYE AKIN ETTİ

 

Öte yandan, kazayı haber alan Özgen ve Saraç’ın yakınları hastaneye akın etti.  MHP Gazipaşa İlçe Başkanı Numan Terzi, AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan ve ülkücü camia kazandan sonra Özgen ve Saraç ailelerini yalnız bırakmadı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —